null Beeld

Het Zomer Fit Challenge-deskundigenpanel

Tijdens de 28-daagse Zomer Fit Challenge krijg je elke dag een gezonde (afval)tip van een expert uit Margriets deskundigenpanel. Even voorstellen!

Diëtiste Ukie Harkema

Ukie Harkema is ruim dertig jaar diëtist. ‘Beter door eten’ is haar motto. In haar coaching naar een gezonder eetpatroon staat niet de hoeveelheid eten, maar de smaak en kwaliteit voorop. Ukie heeft haar eigen praktijk, die ze samen met een collega runt.

null Beeld

Personal trainer Jesse Ramsoebhag

Jesse Ramsoebhag is personal trainer, lifestyle coach en model. Hij richtte Body and Mind Control op, met zijn eigen trainingsprogramma. Hij motiveert en stimuleert zijn cliënten hun doelstellingen te behalen zoals afvallen, aankomen, conditionele training of spieropbouw. In zijn workout-video's laat Jesse zien hoe je met eenvoudige oefeningen je figuur kunt verfraaien.

Internist Richard IJzerman

Dr. Richard IJzerman is internist-endocrinoloog bij het VUmc in Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in hormonale aandoeningen en behandelt veel patiënten met diabetes, overgewicht en schildklieraandoeningen. Zijn onderzoek richt zich met name op diabetes en obesitas en de relatie met de hersenen.

Mindfulness-teacher Marisa Garau

Mindfulness-teacher Marisa Garau ontwikkelt digitale cursussen met eenvoudige mindfulness-oefeningen waarvoor je niet ingewikkeld hoeft te mediteren. Op haar website GrowingMindfulness.nl krijg je advies, oefeningen en je kunt er gratis haar nieuwste e-boek ‘In De Flow Van Mindfulness – Zonder Tijdrovende Meditaties’ downloaden.

Detox Coach Jacqueline van Lieshout

Detox Coach Jacqueline van Lieshout helpt mensen naar een gezondere levensstijl door bewust leren eten. Ze schreef vijf boeken, waaronder de bestseller In 28 dagen van gifbelt naar tempel. detoxcoach.nl

null Beeld

Culinair specialist Colette Beyne

Colette Beyne is al ruim twintig jaar culinair specialist bij onder meer Margriet. Trends en ingrediënten zijn aan verandering onderhevig, maar de passie voor haar vak verandert nooit! De laatste vier jaar deelt ze haar belevenissen en favoriete recepten ook via haar blog dekeukenvancolette.nl.

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden