null Beeld

Heb jij nog een oudejaarslot uit 2018 liggen? Dan kan jouw jaar nog héél leuk eindigen

Het kan geen kwaad om thuis nog even je kasten en lades door te spitten, de Staatsloterij is namelijk op zoek naar zes winnaars van de laatste trekking in 2018. Deze winnaars van het oudejaarslot hebben hun prijs nooit opgehaald, terwijl het echt niet gaat om een paar tientjes.

Er staan namelijk nog een paar auto’s én er ligt nog een bedrag van 50.000 euro op hen te wachten.

Grote zoektocht oudejaarslot

Om de winnaars alsnog op te sporen, begint de Staatsloterij vanaf vandaag een grootscheepse zoektocht. En er wordt behoorlijk wat uit de kast getrokken om de zes op te sporen. Het gaat om drie winnaars van een Mini, twee winnaars van een ‘halve Mini’ (want spelend met een half lot) en de eigenaar van een half lot waarop 50.000 euro is gevallen.

Lees ook: Nog nooit verteld: "Hij weet niet dat ik de Staatsloterij heb gewonnen"

Prijzenkaravaan

“We zetten alles op alles om de prijzen uit te keren. Dat doen we door een trailer met oplegger in te zetten, waarop vijf Mini's staan, plus een aanhanger met daarop een cheque ter waarde van vijftig mille. Maandag is bij het hoofdkantoor van onze loterij in Rijswijk het startsein van een soort prijzenkaravaan. We rijden half Nederland door met die trailer,” aldus Staatsloterij-woordvoerder Sander van de Vooren.

Verkooppunten winnende loten

De speciale karavaan rijdt de komende dagen naar Vlissingen, Breda, Zevenbergen, Dordrecht, Vught en Arnhem, omdat de winnende loten in deze zes steden zijn verkocht. “Per locatie wordt de nog niet opgehaalde prijs achtergelaten bij het verkooppunt van het winnende lot. De winnaars van de halve Mini's krijgen overigens de helft van de waarde van deze auto uitgekeerd.”

Tot 31 december

Er zit wel enige spoed achter, want de winnaars hebben nog maar tot 31 december de tijd om hun prijs te verzilveren. “Je zou denken dat als je zo'n lot hebt, je op z'n minst controleert of je prijs hebt. Kennelijk geldt dat niet voor iedereen en proberen we ze met de nodige aandacht alsnog te vinden. Voorwaarde is wel dat je het lot nog moet hebben,” aldus van de Vooren.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief via margriet.nl/nieuwsbrief

Bron | AD

Beeld | ANP

Erandi Godinez

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden