null Beeld

Handschrift verklapt volgens kijkers wie de Mol is

Molloten konden hun geluk niet op, want het was zaterdagavond weer een ontzettend spannende aflevering van Wie is de Mol?. De overgebleven kandidaten kregen een bijzondere tip van de Mol zelf, waarna kijkers denken zeker te weten wie de Mol is.

Let op: dit artikel bevat spoilers.

Flashback

De eerste opdracht van deze aflevering zorgde bij veel kijkers voor herkenning. De kandidaten mochten namelijk een opdracht uit de allereerste aflevering opnieuw doen. Er stonden opnieuw vijf bakjes op een rij, waarvan er sowieso één gevuld was met geld en met een mysterieuze envelop.

Wie is de Mol?

Alle kandidaten besloten om voor de envelop met vraagteken te gaan waardoor ze een waardevolle hint van de mol zelf kregen. In een aparte ruimte stonden alle spiegels uit de eerste opdracht. Op de spiegels stonden boodschappen geschreven én het bericht dat de Mol deze teksten zelf had geschreven. Het duurde niet lang voordat de Molloten een briefje tevoorschijn wisten te toveren met daar op het handschrift van Jeroen.

Zelfde handschrift

Volgens de kijkers komt het handschrift van Jeroen overeen met het handschrift op de spiegels en dan met name de ‘K’s en de T’s. Het zou natuurlijk ook nog kunnen dat het briefje door een lolbroek is gemaakt, maar er is inmiddels al verder onderzoek gedaan door de vaste kijkers. Zo zijn er ook nog verschillende screenshots uit vorige afleveringen tevoorschijn gehaald die het handschrift van Jeroen lijken te bevestigen. En daar blijft het niet bij: een montagetrucje zou namelijk ook wijzen op Jeroen als de Mol. In het ene shot zien we namelijk Jeroen voor een spiegel staan en niet veel later is dezelfde spiegel in beeld, maar dan met de tekst ‘Ik ben de Mol’.

Yeah, Margriet is genomineerd voor Website van het Jaar

2020!

Help jij ons winnen? Stem

dan snel!

Bron | RTL Boulevard

Beeld | AVROTROS

Erandi Godinez

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden