null Beeld

Groot feest in huize van Oranje: gravin Eloise is geslaagd

Prins

Constantijn en Prinses Laurentien zullen wel apetrots zijn: hun oudste dochter

Eloise (17) is namelijk geslaagd voor haar middelbare school. Op haar Instagram

is te zien hoe ze poseert met een vlag waarop ‘Geslaagd!’ staat.

Op de vlag is ook de naam van haar school te zien, het Maerlant Lyceum in Den Haag.

null Beeld

Zelfde school als Mark Rutte

De school omschrijft zich als een ‘kweekvijver voor wereldmakers’, waar gymnasium, atheneum en havo te volgen zijn. Niemand minder dan premier Mark Rutte behaalde er ook zijn middelbare schooldiploma, dus die omschrijving zou weleens kunnen kloppen.

Ingestroomd tweede klas

Het oudste kleinkind van prinses Beatrix is in de tweede klas van de Haagse school ingestroomd, toen ze in 2015 samen met haar ouders van Brussel naar Den Haag verhuisde. Ze koos opvallend genoeg voor een andere middelbare school dan haar nicht prinses Amalia, die op dat moment al onderwijs volgde aan het Christelijk Gymnasium Sorghvlieg te Den Haag.

Lees ook: dít zijn de nieuwste foto's van het gezin van prins Constantijn

Selfies

Het Instagram-account van Eloise is overigens niet afgeschermd: de foto’s die ze erop plaatst zijn dus gewoon voor iedereen zichtbaar. Iets wat bij haar nichtjes, de dochters van koning Willem-Alexander en koningin Máxima wel anders is. Eloise maakt graag gebruik van haar social media en plaatst er regelmatig leuke selfies op, zo kun je hieronder zien:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in op Margriet.nl/nieuwsbrief

Bron | AD, Instagram

Beeld | RVD - Jeroen van der Meyde

Margriet 21 ligt in de schappen! Een extra dik nummer over het grote genieten na het pensioen, met overheerlijke recepten, een interview met Johnny de Mol over zijn moeder en nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel 'm veilig online zonder extra verzendkosten.

null Beeld
Erandi Godinez

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden