null Beeld

Grappig: Queen Elizabeth geeft 69-jarige dochter prinses Anne een standje

In een grappige video van het koningshuis is te zien dat de opvoedtaak van een moeder nooit stopt, zelfs niet als je de koningin van Engeland bent. Elizabeth geeft tijdens een bezoek van president Trump haar 69-jarige dochter Anne een standje.

De reactie van prinses Anne is vast ook voor iedere moeder herkenbaar.

Prinses Anne ontbreekt

Het voorval gebeurt tijdens een bezoek van de Amerikaanse president Trump. Hij is in Buckingham Palace voor een bijeenkomst van de NAVO-landen in Londen. Uiteraard staat de koninklijke familie de man op te wachten om hem officieel te begroeten, zoals het hoort. De koningin, zoon prins Charles, en diens vrouw Camilla staan alle drie klaar om Trump een hand te geven. Prinses Anne, de enige dochter van koningin Elizabeth, staat echter aan de zijkant wat om zich heen te kijken.

Standje van de koningin

Daar is Elizabeth het niet mee eens, en geeft met een subtiele hoofdknik aan dat Anne zich in het rijtje moet voegen om de president te begroeten. De prinses haalt vervolgens haar schouders op, alsof ze wil zeggen ‘wat doe ik verkeerd?’. Kijkers vonden het onderonsje hilarisch en het fragment, dan inmiddels op Twitter is gezet, vliegt het hele internet over. De video herinnert ons eraan dat de leden van het Britse koningshuis ook maar gewoon mensen zijn.

Bron | Linda

Beeld | Getty Images

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Quirine Brouwer

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden