null Beeld

Goed nieuws voor fans van De Luizenmoeder: er komt misschien een film

De Luizenmoeder bezorgt miljoenen kijkers de slappe lach, ook met het tweede seizoen. Ondanks eerdere berichten, lijkt het erop dat het hiermee niet ophoudt.

Er zit namelijk mogelijk een film aan te komen, hint actrice Bianca Krijgsman (hulpmoeder Nancy) tegenover De Telegraaf.

Op het hoogtepunt stoppen

"Ilse zou volgens mij graag nog een film maken", vertelt Bianca over haar collega die juf Ank speelt. "En ik vind alles leuk met die mensen." Een opvallende uitspraak, want Diederik Ebbinga (directeur Anton) gaf in een interview met Volkskrant Magazine juist aan dat hij na het tweede seizoen wel klaar is met De Luizenmoeder. "Omdat ik het succes niet wil uitmelken en graag stop op het hoogtepunt", zei hij er toen over.

Zin maken

Wie weet verandert Diederik nog van gedachte. Daar hoopt Bianca ook op: "Wij weten eigenlijk van niks. Hij heeft dat gezegd, maar ik denk dat als hij eerst iets anders doet, daarna misschien wel weer zin heeft." Als De Luizenmoeder-fans duimen wij dat directeur Anton maar even zin gaat máken. Net zoals 'ie dat deed voor de sponsorloop:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | De Telegraaf

Beeld | AVROTROS

Faye Heijnis

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden