null Beeld

Goed nieuws voor de fans die GTST moeten missen

Goed nieuws voor alle fans van Goede tijden, slechte tijden die niet weten wat ze moeten kijken tijdens de zomerstop van hun favoriete soap op RTL 4! De zender start vanavond met het uitzenden van GTST-classics.

Het gaat om 'spraakmakende' afleveringen uit de inmiddels 28 seizoenen van Goede tijden, slechte tijden. De afleveringen zijn uitgekozen door de cast zelf. Fijn voor iedereen die in een zwart gat dreigt te vallen na de langverwachte zomercliffhanger van GTST, die vrijdagavond is uitgezonden. Wie vanavond op 20.00 uur voor de buis zit, krijgt de allereerste aflevering van de soap te zien. Met daarin de eerste scènes van de personages Laura Selmhorst en Linda Bouwhuis-Dekker, meldt tv-visie.be.

Tijdschrift

Voor de liefhebbers is er ook het GTST Magazine, dat nu voor de tweede keer is uitgebracht. De 196 pagina’s tellende glossy staat vol met onder andere vakantieverhalen, spannende geheimen en exclusieve interviews. Hoofdredacteur van deze editie van het gelegenheidstijdschrift is Dilan Yurdakul, die de rol van Aysen Baydar vertolkt in de populaire serie.

Iedere GTST-acteur heeft een steentje bijgedragen aan het tijdschrift. Zo is Jette van der Meij, die al sinds jaar en dag Laura Selmhorst speelt, als mater familias van de serie in gesprek gegaan met Dilan Yurdakul. “Het was de bedoeling dat Dilan mij zou interviewen over bekend zijn en mijn lange tijd in de serie, maar het is eerder een mooi gesprek geworden,” vertelt ze aan libelle.nl. “Zij en ik lijken best op elkaar, ondanks ons leeftijdsverschil. Dat komt in het tweegesprek mooi naar voren.”

Volgens libelle.nl is het zomertijdschrift niet alleen leuk voor vaste kijkers. Net als de herhalingen kunnen oude, nieuwe en toekomstige GTST-liefhebbers er de mensen achter de soap anders door leren kennen.

Bronnen | tv-visie.be, libelle.nl

Foto | ANP

Ook interessant om te lezen

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden