null Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Familie Peter R. de Vries heeft mooi verzoek aan iedereen die woensdag afscheid wil komen nemen

Iedereen die dat wil, kan woensdag fysiek afscheid komen nemen van Peter R. de Vries. De misdaadverslaggever ligt dan opgebaard in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Kom je, dan heeft de familie en partner van Peter een mooi verzoek aan je.

Want hoe lief het ook is om bloemen mee te brengen, je maakt ze gelukkiger met een ander gebaar.

Publiek afscheid en besloten uitvaart Peter R. de Vries

De uitvaart van Peter R. de Vries vindt komende donderdag in besloten kring plaats. Maar: "Het is de wens van de familie en de partner van Peter R. de Vries dat iedereen voor wie Peter iets heeft betekend, de gelegenheid te geven een laatste groet te brengen", bericht RTL Boulevard. Daarom wordt het afscheid van de misdaadjournalist, die op 15 juli overleed aan zijn verwondingen, verspreid over twee dagen. De dag vóór zijn uitvaart, op woensdag, kan publiek de laatste eer betuigen aan Peter. Het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam opent hiervoor van 11.00 uur tot 20.00 de deuren.

null Beeld NurPhoto via Getty Images
Beeld NurPhoto via Getty Images

Verzoek over bloemen

Op de plek waar Peter werd neergeschoten, ligt een ware bloemenzee. En dat vinden zijn familie en partner prachtig, maar ze verzoeken mensen die woensdag naar Carré willen komen vriendelijk om een ander mooi gebaar te maken. "Het verzoek van de familie is om in plaats van bloemen een donatie te doen aan Stichting De Gouden Tip." Dit is de stichting die Peter dit jaar oprichtte voor de vermissingszaak Tanja Groen. Tot zijn dood was hij daar druk mee in de hoop voldoende geld op te halen. Wil je toch iets meenemen, zoals een brief, kaars of ander geschenk, dan mag het niet groter zijn dan een A4'tje (21 bij 29 centimeter). Lees alle informatie en regels omtrent het afscheid van Peter R. de Vries in Carré hier.

Lees ook:

Peter R. de Vries in laatste tv-interview: ‘Mensen die mij een harde tv-detective noemen kennen mij niet’

Bron | RTL Boulevard

Beeld | Getty

Faye HeijnisGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden