null Beeld

Familie Meiland deelt verdrietig nieuws: ‘Voor altijd in ons hart’

De familie Meiland heeft een moeilijke week achter de rug, want ze hebben afscheid moeten nemen van hun geliefde hond Bommel. Martien Meiland laat op Instagram weten dat ze hun viervoeter hebben moeten laten inslapen.

“Je blijft voor altijd in ons hart Bommeltje”, schrijft Martien bij een kiekje van de hond.

'We zijn bedroefd en blij'

Bommel was donderdagavond nog op televisie te zien in een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Daarin werd echter ook al snel duidelijk dat het niet zo goed ging met de hond. In de aflevering van komende maandag zal te zien zijn hoe de familie afscheid van hem neemt. Martien laat op Instagram weten dat ze het moeilijk hadden met het besluit, maar dat ze het wel in het belang van Bommel hebben gedaan. "Na jaren van plezier en zorgen, hebben wij voor jou besloten. We zijn bedroefd en blij. Je blijft voor altijd in ons hart Bommeltje", aldus Martien.

Hond Bommel zorgenkindje van familie Meiland

In de afgelopen jaren was Bommel vaak te zien in de afleveringen van Chateau Meiland. Waar hij dol was op de Meilandjes, moest hij van vreemdelingen niks weten. Het beestje raakte erg snel overprikkeld en hapte naar iedereen die langskwam. De keren dat Martien paniekerig vroeg waar Bommel was als er vreemden langskwamen, zijn dan ook ontelbaar. Desondanks was de familie Meiland hartstikke gek op Bommel en zullen ze hem dan ook ontzettend erg gaan missen.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Instagram

Beeld | Brunopress

Erandi Godinez

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden