null Beeld EM-Press/Patrick van Emst
Beeld EM-Press/Patrick van Emst

En nu definitief: Songfestival 2020 gaat niet door vanwege het coronavirus

Slecht, maar te verwachten nieuws voor Songfestival-fans: vanwege het coronavirus gaat het feest in Rotterdam dit jaar niet door.

Dit heeft de organisatie zojuist bekendgemaakt.

Songfestival zónder coronavirus in 2021

Met alle maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk in te dammen, kon het Eurovisie Songfestival natuurlijk niet achterblijven. Met fans uit heel Europa en dui-zen-den mensen in een vol Rotterdam Ahoy, zou het gewoon te risicovol zijn. Daarom wordt het feest voor nu verplaatst naar 2021. Net als het EK, zoals eerder deze week bekend werd.

Nieuw liedje, nieuwe kansen

Jeangu Macrooy zal ook flink balen, net als alle andere zangers. Zij moeten namelijk met een nieuw liedje komen volgend jaar. Dat is nu eenmaal een regel van het Songfestival: het liedje mag niet al een jaar oud zijn. Jeangu was zo trots op zijn nummer Grow. Maar hé, wellicht maken we nog meer kans om opnieuw te winnen met een ander liedje?

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Televizier

Beeld | Brunopress

Faye HeijnisEM-Press/Patrick van Emst

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden