null Beeld

Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen van ‘Wie is de Mol?’

Het moment waar Molloten massaal naar uitkijken komt steeds dichterbij: in januari start wederom een nieuw seizoen van 'Wie is de Mol'. De kandidaten van het nieuwe seizoen zijn nu al bekendgemaakt en dat is opvallend: want er doen ditmaal geen tíen maar élf kandidaten mee.

De bekende Nederlanders stelden zichzelf zaterdagavond tijdens een livestream aan de kijker voor.

Kandidaten 'Wie is de Mol?' 2022

Onder andere actrice Kim-Lian van der Meij, operazangeres Laetitia Gerards en presentatrice Welmoed Sijtsma gaan de strijd met elkaar aan om de Mol te ontmaskeren. Daarnaast doen ook journalist en schrijver Arno Kantelberg, acteur Everon Jackson Hooi en zanger Glen Faria zijn in het nieuwe seizoen te zien. Net als presentatrice Fresia Cousiño Arias, presentatrice Hila Noorzai, presentator Sahil Amar Aïssa, zangeres Suzanne Klemann en komiek Thomas van Luyn dit seizoen mee.

Andere spelregels

Dit jaar ziet het 'Wie is de Mol' er ietwat anders uit. Want tijdens de voorstelronde zaterdagavond kon er gelijk al geld verdiend worden. Met deze opdracht moesten de kandidaten proberen het Nederlandse publiek te overtuigen dat zij niet de Mol zijn. Kijkers konden tijdens de livestream al vragen stellen aan de kandidaten, in een poging zo al de Mol te ontmaskeren.

Geheime locatie

Waar het programma zich afspeelt is nog niet bekend. Wel is de presentatie wederom in handen van Rik van de Westelaken. Hij zegt hierover in een persbericht: "Ook al is dit het vijfde seizoen dat ik mag presenteren, het voelt toch steeds weer als nieuw, het wordt nooit routine. Ander land, uitdagende opdrachten, nieuwe enthousiaste kandidaten… de makers overtreffen zich elke keer weer bij het bedenken van een nieuw seizoen. Ik had met deze livestream geen spectaculairder begin kunnen bedenken van seizoen tweeëntwintig!”

Bron | Lindanieuws

Beeld | Avtrotros

Anne-Flore Muller

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden