null Beeld

Dít zijn de 10 nieuwe kandidaten van ‘Heel Holland Bakt’

Maar liefst 2,3 miljoen kijkers konden zondagavond zien hoe het nieuwe seizoen van ‘Heel Holland Bakt’ van start ging. Het was een spannende strijd, maar uiteindelijk bleven er 10 kandidaten over die door zijn naar de volgende ronde.

Eén van de eerste dingen die de kijkers direct opviel, was het figuur van Janny van der Heijden. Het jurylid is namelijk aardig wat kilo’s afgevallen. “We hadden je bijna niet herkend,” zo grapte André van Duin.

Lekkere proeverij

Maar na de nodige grapjes was het natuurlijk tijd voor serieuze zaken, er moest immers ook nog worden geproefd! De 50 amateurbakkers lieten op het landgoed van kasteel Maarsbergen hun pronkstokken proeven, waarna het tijd was voor soufflés en chocoladetaarten. Best een zware taak, als je je bedenkt dat de opnames plaatsvonden in hartje zomer.

10 kandidaten

Het bakken ging dan ook niet zonder slag of stoot en het zweet stond letterlijk op de voorhoofden van een aantal kandidaten. Toch waren er uiteindelijk 10 bakkers die bekroond werden met een schort. Anouk, Jeroen, Nina, Aline, Ingmar, Jeanette, Pauline, Arjan, Esther en Johan mogen vanaf nu de sterren van de hemel gaan bakken.

Fans opgelet!

Kijk jij ook al met spanning uit naar de tweede aflevering? Hou er dan rekening mee dat de uitzending van komende zondag een uurtje vroeger start dan de eerste aflevering. Zorg er daarom voor dat je om 20.20 uur klaar zit voor de buis!

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | AD

Beeld | Omroep MAX, Roland J. Reinders, Instagram

Erandi Godinez

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden