null Beeld FilmMagic
Beeld FilmMagic

Dít was de reden achter Adele’s opvallende transformatie

Het afgelopen jaar onderging Adele - zowel van binnen als van buiten - een indrukwekkende transformatie. Ze laat weten op Instagram dat ze haar leven rigoureus omgooide nadat ze een boek had gelezen.

En niet zomaar een boek: het betreft Untamed - Stop pleasing, start living (Ongetemd leven - Vind het lef om jezelf te zijn) van schrijfster Glennon Doyle.

Leven veranderd

Dit boek heeft gezorgd voor Adele's transformatie en veranderde haar leven dan ook compleet. Ze leerde om beter naar zichzelf te luisteren, zichzelf te ontdekken en te stoppen met leven naar de verwachtingen van anderen. ''Dit boek laat je ziel schreeuwen'', schrijft Adele op Instagram. Door het lezen kreeg ze veel inzichten en ze geeft in haar onderschrift aan klaar te zijn voor zichzelf.

Adele vervolgt op Instagram: "Ik heb nooit geweten dat ik alleen verantwoordelijk ben voor mijn eigen vreugde, geluk en vrijheid. Ik dacht dat het de bedoeling was om gestrest, verward en zo onbaatzuchtig te zijn als een Disney-karakter."

Afvallen

Begin mei plaatste Adele een foto van zichzelf op Instagram waarop te zien is dat de zangeres is afgevallen. Ze besloot meer aandacht te geven aan gezond eten en stapte over op een dieet waarmee ze ruim 20 kilo afviel. Ex-trainer Pete Geracimo geeft aan dat het niet Adele haar doel was om af te vallen. Ze wilde gewoon gezond worden omdat ze een rolmodel wil zijn voor haar zoon. Ze sport en eet gezonder voor zichzelf en voor haar zoon Angelo.

Zelf ervaren

Bij een foto van de book-cover van Untamed raadt ze haar volgers aan om dit boek ook te lezen. Iedereen heeft namelijk het vermogen om echt los te laten en je over te geven aan je verlangens naar een bewuster leven. Dit moet je dan ook doen, lezen, beleven en oefenen. Het is veel zegt Adele, maar dit is de bedoeling. Een goed leven is een zwaar leven.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Panorama, Instagram

Beeld | Getty Images

null Beeld

Ga je binnenkort op vakantie en zoek je nog leesvoer voor op het strand? Of blijf je thuis, maar wil je wel lekker in de vakantiestemming komen? Ga dan snel naar de winkel, waar de nieuwste Margriet Extra op je ligt te wachten. En die staat volledig in het teken van: Zomer! Ook online te bestellen zonder verzendkosten via deze link.

Tanja van KempenFilmMagic

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden