null Beeld

Dít is de reden dat Edwin Spee zijn nieuwe liefde al zo snel aankondigde

Vorige week maakte Edwin Spee – de man van de in maart overleden Bibian Mentel – bekend dat hij een nieuwe liefde heeft. Enkele weken geleden leerde hij zijn nieuwe vriendin Mandy kennen en dat voelde vanaf de eerste seconde al vertrouwd. Niet alleen voor Edwin, maar ook voor de kinderen Bella, Laila en Julian. Toch had het nieuws als het aan Edwin lag eigenlijk niet zo snel naar buiten hoeven komen, daar zit déze reden achter. 

Ook vertelt hij openhartig hoe het tussen hem en Mandy gaat.

De reden dat Edwin zijn nieuwe liefde al snel aankondigde

Op Instagram begon Edwin Spee vorige week zijn post met ‘Liefde is… onvoorspelbaar’, waarin hij deelde hoe hij Bibian mist en hoe ingewikkeld, maar gelijk ook zo eenvoudig liefde kan zijn. In het bericht laat Edwin weten dat hij opnieuw de liefde heeft gevonden. Aan Shownieuws vertelt Edwin voor het eerst openhartig over zijn nieuwe liefde en waarom hij zijn relatie al zo snel naar de buitenwereld aankondigde.

Op de dag dat hij de Instagrampost plaatste kreeg hij in de ochtend een anonieme tip dat er bij allerlei redacties en roddelbladen een mail was binnengekomen dat hij regelmatig werd gezien in een straat in een dorp. Inclusief de straatnaam en het huisnummer. Edwin vermoedt dat het om iemand uit de buurt gaat. Ook vertelt hij te zijn geschrokken van het bericht. “Dan weet je dat die blaadjes gaan schrijven, maar je weet niet wat ze gaan schrijven.”, aldus Edwin.

Vervolgens heeft Edwin eerst nog een paar goede vriendinnen gebeld en daarna besloten om het bericht dan maar zelf naar buiten te brengen. Zo kon hij nieuws het met zijn eigen woorden, hoe het echt zit en met zijn gevoel erbij delen, voordat de media hun eigen draai aan het verhaal zouden geven.

Nog niet nodig

Edwin geeft aan dat dat de reden was om het nu al om Instagram te delen, terwijl hij het eigenlijk zelf nog niet hoognodig vond om het al van de daken te schreeuwen. In het interview vertelt Edwin dat hij en Mandy nu vooral bezig zijn met genieten en wel zien wat de toekomst zal brengen. Wel laat hij weten dat het zo leuk is dat hij hoopt dat het nog lang zal duren en dat hij naast zijn verdriet ook weer heel gelukkig is.

De verjaardag van Bibian

Vandaag op 27 september zou Bibian Mental haar 49ste verjaardag hebben gevierd. Aan Shownieuws laat Edwin weten dat zijn nieuwe liefde Mandy er op deze dag niet bij zal zijn. Daarvoor is het nog iets te vroeg. De dag draait om Bibian en ook zullen haar beste vriendinnen aanwezig zijn. Die weten wel allemaal van Edwins nieuwe liefde, maar zouden haar dan pas voor het eerst echt ontmoeten. Daarom vonden zowel Mandy als Edwin het beter als zij er niet bij zou zijn.

null Beeld

Lees hier de meest recente columns van Edwin Spee:

Edwin: ‘Wat me stoort, is hoe mensen omgaan met hun gezondheid’

Edwin: ‘Toen drong het tot me door dat ik mijn schatje nooit meer zou zien’

Edwin Spee over leven zonder Bibian: ‘Ik ben verdrietig, maar niet ingestort’

Bron | Shownieuws

Beeld | Mariel Kolmschot

Maryse de Bruijne

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden