null Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Beeld Brunopress/Patrick van Emst

Dit is de nieuwe liefde van Matthijs van Nieuwkerk

Verrassend liefdesnieuws over Matthijs van Nieuwkerk (60): na een huwelijk van 35 jaar is de presentator gescheiden. En dat is nog niet alles: hij heeft inmiddels ook een nieuwe liefde.

En die nieuwe liefde is geen onbekende in de mediawereld.

'Losbandig gedrag'

Matthijs en zijn inmiddels ex-vrouw Karin van Munster (64) zijn een half jaar geleden uit elkaar gegaan, meldt Story. Ze trouwden in 1986 en kregen twee kinderen: Jet (32) en Kees (33). Het stel ging in 2007 al kort uit elkaar. De presentator liet weinig over die breuk los, maar zei in het programma 5 jaar later: "Ik heb mijn ouders, kinderen en vrouw veel verdriet gedaan."

"Ze spraken me aan op losbandig gedrag. Op drank, mijn grootste vriend en vijand. Dat heb ik moeten dresseren, uiteraard, anders kun je niet leven, anders kun je niet een liefdevol en sociaal leven hebben in het gezin waar ik deel van uitmaak, en dat wilde ik graag."

Nieuwe liefde van Matthijs van Nieuwkerk

Nu, veertien jaar na die tijdelijke breuk, is het dus definitief over. De scheidingspapieren zijn getekend. En Matthijs gaat door met zijn leven. Sterker nog: hij heeft alweer een nieuwe liefde. Story weet dat die nieuwe liefde Martha Riemsma is. Een veertiger en gescheiden moeder van twee tienerzoons, zo weet het blad.

Martha is als hoofdredacteur van De Twentsche Courant Tubantia geen onbekende in de mediawereld. De twee kenden elkaar daardoor al een tijdje. En nu heeft Story de bevestiging van Martha van hun relatie én foto's van het stel op Matthijs' Gelderse woonboerderij in het blad.

Bron | Story

Beeld | Brunopress

Faye HeijnisBrunopress/Patrick van Emst

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden