null Beeld BrunoPress/goffphotos
Beeld BrunoPress/goffphotos

Dit is de eerste trailer van de nieuwe film over prins Harry en Meghan Markle

Voor de nieuwe film 'Harry & Meghan: Escaping The Palace', die nu al als controversieel wordt bestempeld, is woensdag de eerste trailer vrijgegeven. En aan die beelden te zien kunnen we een hoop drama verwachten. 

Ook over de acteurs die de rollen vertolken is de eerste ophef al ontstaan.

De eerste trailer van de nieuwe film over Harry en Meghan

Zoals de filmtitel Harry & Meghan: Escaping The Palace al doet vermoeden gaat de derde film over Harry en Meghan over wat er zich echt achter de paleisdeuren heeft afgespeeld rondom het vertrek van het echtpaar. De film zou het verhaal vertellen over wat het koppel zo ver dreef om hun leven binnen het Britse koningshuis achter te laten.

Volgens de tekst in de trailer laat de film zien dat niet alle sprookjes een goede afloop hebben. En dat is ook te zien in de eerste beelden van de trailer van de film waarin Harry, gespeeld door acteur Jordan Dean, met Meghan, gespeeld door Sydney Morton, bespreekt hoe ze door de media behandeld worden.

"Ik zie dat je letterlijk de dood in wordt gejaagd en ik ben te hulpeloos om het te stoppen", zo verkondigt ‘Harry’ op dramatische toon, waarop 'Meghan' reageert met: "Ik ben de persoon die sterk is en dingen goed doet. Ik kan je niet kwijtraken."

Derde film over het koppel

De film Harry & Meghan: Escaping The Palace zal dit najaar uitkomen. Eerder in 2018 kwam de film Harry and Meghan: A Royal Romance uit. Deze werd gevolgd door Harry and Meghan: Becoming Royal in 2019. In de derde film wordt dus vooral op het vertrek van de koppel uit het Britse koningshuis gefocust, en daarin komt onder andere ook het veel besproken interview van de twee bij Oprah voorbij.

Lees ook: Opvallend: Meghan Markle en prins Harry krijgen hun eigen realityshow

Ophef

Eerder werd de eerste castfoto van de film al vrijgegeven, waarin acteurs Jordan Dean en Sydney Morton in hun rollen als Harry en Meghan te zien waren. Dat leverde de eerste ophef op. Online vonden kritische mensen namelijk dat de twee acteurs niet op de Harry en Meghan leken.

Bron | RTL Boulevard, AD, Lifetime TV

Beeld | Brunopress

null Beeld

Margriet 28 ligt nu in de winkel! Met daarin deze week de natuur in: unieke kampeeradresjes, eetbare planten, de beste apps voor in de natuur en meer. Maar ook: verhuizen van de stad naar een dorp, een interview met Sigrid Kaag, terug naar het oude normaal en natuurlijk nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Maryse de BruijneBrunoPress/goffphotos

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden