null Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Déze foto op Twitter toont alles én niets

Een ogenschijnlijk normale foto van een rommelige ruimte zorgt al een paar dagen voor veel ophef op Twitter. Op het plaatje staan allerlei dingen, maar niemand lijkt te zien wat die dingen precies zijn. En dat zorgt bij veel mensen op social media voor frustratie.

Twitteraar Melip0ne zette de bizarre foto dinsdag online. Wanneer je de foto in een flits bekijkt, lijkt hij weinig bijzonder. Maar hoe langer je hem bestudeert, hoe mysterieuzer hij wordt. En dat zorgt voor veel ophef. De vreemde foto is in een paar dagen ruim 28.000 keer gedeeld en meer dan 65.000 keer geliked.

Lees ook

Twitter barst los over de letter ‘X’, want hoe schrijf jij ‘m?

Zelfs Erik Scherder staat voor een raadsel

Ook RTL Nieuws mengt zich in de discussie en vraagt Nederlands' bekendste neuropsycholoog Erik Scherder naar zijn oordeel. Hij denkt rechts onderin de achterzijde van een man te zien en de kop van een dier. "Ik heb er met een collega naar gekeken en die ziet dat ook. Maar er zijn duidelijk meerdere beelden door elkaar gebruikt, daardoor is het extra moeilijk om objecten te herkennen," laat Scherder in een reactie weten.

Wat zie jij in deze foto?

Bron| Twitter, RTL Nieuws

Beeld| iStock

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Redactie MargrietGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden