null Beeld ANP
Beeld ANP

Deze 4 sterrenbeelden gaan het meest voelen van de supermaan

Het lijkt wel of we het ene na het andere natuurfenomeen meemaken. Op dinsdag 19 februari is het alweer tijd voor een supermaan. 

En daar kun je zomaar iets van gaan voelen. Het hangt er maar net vanaf welk sterrenbeeld je bent.

Supermaan

Wat er gebeurt als er sprake is van een supermaan? De maan staat dan op minimale afstand van de aarde. Maar dat niet alleen, het is ook nog eens volle maan. Daardoor lijkt de maan groter en feller. Niet schrikken dus, dinsdag. Ook niet als je behoort tot een van de volgende sterrenbeelden en daardoor de energie die de supermaan met zich meebrengt extra voelt.

1. Tweelingen (21 mei t/m 21 juni)

De supermaan kan flink wat emoties oproepen bij dit sterrenbeeld. Dat voorspelt althans de Amerikaanse astrologe Lisa Stardust tegenover lifestylesite Bustle. "De focus zal vooral liggen op je gevoel van veiligheid en mensen en situaties die dat gevoel aantasten." Omring je daarom met degenen bij wie je je veilig voelt, zoek mensen op bij wie je jezelf kunt zijn en doe waar je je goed bij voelt. Dat kan, volgens de astrologe, met behulp van de energie van de supermaan mooie successen opleveren.

2. Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Tijd om een nieuw pad in te slaan, Maagd. Volgens Lisa Stardus is dinsdag 19 februari voor jou het perfecte moment om een knoop door te hakken. De maan schijnt in je sterrenbeeld ten tijde van de supermaan en dat zorgt voor extra helderheid. Twijfel je al een poosje of je iets wel of niet moet doen? Je keuze maken in de periode dat de supermaan schijnt, zorgt ervoor dat het goed uitpakt.

3. Boogschutter (22 november t/m 21 december)

De maan is net zo vol als je agenda. Wat heb jij het druk, Boogschutter. Met de supermaan wegen de spanningen op je werk nog zwaarder dan normaal, voorspelt de astrologe. Als het even kan, doe je er volgens haar goed aan lekker thuis te blijven op 19 februari. Al is het maar door na je werk 's avonds op de bank te kruipen en niks te doen. De supermaan zet je dus onder druk, maar geeft je ook de kans goed over die spanningen na te denken. Zodat je er de volgende dag weer met frisse energie tegenaan kunt.

4. Vissen (19 februari t/m 20 maart)

De supermaan doet voor Vissen vooral veel op relatiegebied. Je hebt twijfels over de liefde. Maar spring niet meteen in het diepe door een drastische keus te maken, drukt de astrologe je op het hart. Denk eerst rustig na. De zon komt op in je sterrenbeeld met deze supermaan, dat stimuleert je gevoelige ziel. Tijd om je af te vragen of je voldoende grenzen stelt in je liefdesleven. Maak je wel genoeg tijd voor jezelf? Als je goed over die zaken nadenkt tijdens de supermaan, kun je er zeker van zijn dat je de juiste keuze zult maken.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | bustle.com

Beeld | ANP

Faye HeijnisANP

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden