null Beeld

De volle maan van 9 februari staat in Leeuw: wat betekent dat voor jou?

In de nacht van 9 februari, is het weer volle maan. Deze keer staat hij in het teken van sterrenbeeld Leeuw. Dit teken staat bekend om zijn extravagantie en aantrekkingskracht. Dit weekend is het dus hét moment om alles uit de kast te trekken.

En vooral níet het moment om stil in een hoekje te gaan

zitten.

In de spotlight

Het sterrenbeeld Leeuw staat in het teken van maar één ding: drama. Of dit nu positief of negatief is, een Leeuw doet nooit iets half of onopvallend. Dus wat voor sterrenbeeld je zelf ook bent, de volle maan van dit weekend zal ervoor zorgen dat iedereen de behoefte voelt om de spotlight op te zoeken. Wat betekent dit voor jou?

Sterke aantrekkingskracht

Het betekent dat dit dé tijd is van enthousiasme, nieuwe mogelijkheden en creativiteit. Want een Leeuw krijgt áltijd wat hij wil, of dit nu linksom of rechtsom is. Als je ergens al een tijdje over piekert of twijfelt, kun je dit weekend beter de knoop doorhakken. Je weet ineens wat je wilt en nodig hebt om je doelen te bereiken. Staat er een nieuw project op de planning? Begin er dit weekend mee. Wil je nieuwe mensen ontmoeten? Stap dit weekend op iemand af. De sterke aantrekkingskracht van de volle maan in Leeuw, zal jou en alles wat je doet onweerstaanbaar maken.

Zelfliefde en zelfverzekerdheid

Door dat extra beetje zelfverzekerdheid, voel je je dit weekend ook extra aantrekkelijk. Omdat het teken Leeuw best een beetje egocentrisch kan zijn, kan het ook geen kwaad om dit weekend helemaal in het teken van jezelf te zetten. Schreeuw de liefde voor jezelf van de daken, koop iets moois voor jezelf, of ga naar de kapper. Maak plannen voor dingen die je al tijden wilt doen en schrijf alles op. Door de energie van de volle maan ben je unstoppable.

Focus op jezelf

Zit je dit weekend juist niet lekker in je vel? Dan voel je je misschien overweldigd door de positieve energie van anderen en voel je je misschien ook een beetje jaloers. Een Leeuw houdt er namelijk niet van om zijn spotlight te delen. Als je merkt dat je je minder voelt, probeer social media dan te vermijden. Iedereen lijkt het daar alleen maar leuker en beter dan jij te hebben. Leg de aandacht in plaats daarvan bij jezelf en je zal vol goede ideeën en energie de volgende week ingaan.

Bron | Cosmopolitan, Bustle

Beeld | Getty Images

Artikelen van Margriet ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Quirine Brouwer

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden