null Beeld

De halve finale van Wie is de Mol? krijgt een héél spannende wending

We zijn nog niet bijgekomen van de Wie is de Mol?-aflevering waarin zowel Jamie als Rick Paul het programma moesten verlaten, of er komt nóg een loeispannende wending aan. 

In een voorstukje van de halve finale is te zien dat er een vrijstelling voor de finale te verdienen valt. En dat betekent dus dat Merel, Niels, Sarah of Sinan linea recta door mag naar de finale zonder de test te maken.

Sinan rent!

Van iedere kandidaat is dat natuurlijk hét doel: in de finale komen te staan. In het fragment is te zien dat zelfs Sinan - die er tot nu toe vooral om bekend staat om zo min mogelijk te doen tijdens de opdrachten - het op een rennen zet. "Een historisch moment: Sinan heeft gerend", hoor je Sarah dan ook grappen. Zou dit een hint zijn dat hij juist níet de Mol is? En wat nou als de Mol die vrijstelling te pakken krijgt, en dat Sinan juist heel verdacht maakt?

Niels, of toch Sarah?

Wie er het meest naast zit over wie de Mol is in de komende test, ziet de finale aan zijn of haar neus voorbij gaan. Eén ding is zeker: de Mol staat sowieso in die finale. Maar wie ís het toch? Niels wordt met 28 procent op het moment het meest verdacht. Daarna Sarah met 27 procent, Sinan met 23 procent en Merel met 22 procent. Een nek-aan-nekrace waarin iedereen de Mol zou kunnen zijn, dus. Dat belooft wat, komende zaterdag.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Instagram Wie is de Mol?

Beeld | AVROTROS

Faye Heijnis

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden