null Beeld

Chantal Janzen maakt met verschillende BN’ers kerstlied voor goed doel

Chantal Janzen heeft samen met meer dan dertig BN’ers de handen ineen geslagen. Samen hebben ze een nieuwe versie van de kersthit ‘Ik ben een kerstbal’ van Ernie en Bert gemaakt. Met dit kerstlied willen ze geld inzamelen voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Kerstlied prachtige kerstgedachte

Het is een prachtige kerstgedachte. Met de hashtag #kleingebaar wil Chantal Janzen mensen inspireren om iets voor een ander te doen, hoe klein ook. Zelf doet ze dit dus door het Prinses Máxima Centrum te steunen. Niet alleen door het kerstnummer nieuw leven in te blazen, maar ook door de kersttruien, die de BN'ers in de videoclip dragen, te verkopen. Een deel van de opbrengst gaat naar het centrum voor kinderoncologie.

Zelf een #kleingebaar maken?

25x ideeën om iets aardigs voor een ander te doen

Chantal en de kerstballen

Het nummer 'Ik ben een kerstbal' wordt gezongen door 'Chantal & de Kerstballen'. De kerstballen zijn in dit geval verschillende bekende Nederlanders, zoals: Youp van ’t Hek, Marco Borsato, Simone Kleinsma, Willeke Alberti, Gordon, Jim Bakkum en Angela Groothuizen. Een kleine greep uit de meer dan dertig BN’ers die belangeloos meewerkten aan dit mooie project.

Jaren tachtig nummer

Het nummer, dat afgelopen vrijdag op YouTube verscheen, komt origineel uit de jaren tachtig. Het werd geschreven door Paul Haenen en Wim T. Schippers voor de kerstcassette (ja, cassette) van Ernie & Bert.

Bron | RTL Boulevard

Beeld | ANP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Quirine Brouwer

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden