null Beeld

Cadeautje in een moeilijke tijd: 134.000x Margriet en Libelle aan ouderen geschonken

We leven in een gekke, verwarrende en vooral verdrietige tijd. Mensen werken overuren, zijn eenzaam of leven in de onzekerheid van een zieke naaste. Hoe kun je op zo’n moment als bedrijf helpen? Nou, door te doen waar we altijd al goed in zijn geweest: mensen blij maken met een tijdschrift en een kaartje op de mat, beide met liefde gemaakt.

In samenwerking met de KBO-PCOB, Greetz en PostNL ontvangen 134.000 ouderen deze week een Libelle of Margriet in hun brievenbus. Want met al het verontrustende nieuws in de krant en op televisie, is het ook zo fijn om juist even ergens anders aan te denken. Om te genieten van een tijdschrift vol mooie verhalen.

Cadeautje

Om dit voor elkaar te krijgen, zijn er 134.000 extra

exemplaren van het huidige nummer van Libelle en Margriet bijgedrukt. Bij ieder

tijdschrift zit een kaartje, gemaakt door Greetz, om de ouderen een hart onder

de riem te steken. De verzendkosten worden volledig vergoed door PostNL. Een

echt cadeautje dus, dat hopelijk een heleboel mensen blij maakt en wat

afleiding biedt.

Een idee dat naadloos aansluit op de #IKGEEFOMJE-actie die Margriet is gestart. Met #IKGEEFOMJE willen we al die mensen die nu niet samen kunnen zijn een hart onder de riem steken door middel van posters met de tekst ‘ik geef om je’, die iedereen voor zijn raam kan hangen, opsturen of verspreiden. Want meer dan ooit voelen we in deze tijd: we moeten het samen doen.

Quirine Brouwer

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden