null Beeld

Borrelhapje met walnoten

Ingrediënten

- 200 g zachte blauwschimmelkaas

- 50-75 g gepelde walnoten, fijngehakt

- 50-75 g dadels, fijngehakt

- 100 g ontbijtspek, in dunne plakjes gesneden

Bereiding

- Meng de kaas met walnoten en dadels en rol er balletjes van.

- Laat 15 min. opstijven in de koelkast.

- Bak het spek licht knapperig op matig vuur en laat uitlekken op keukenpapier.

- Wikkel de plakjes direct om de kaasballetjes en garneer met een walnoot.

Bereidingstijd: 20 min + 15 min. koeltijd.

Redactie Margriet
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden