null Beeld

Boer zoekt vrouw: tóch nog vlinders en vuurwerk voor Marnix?

Waar we afgelopen zondag in Boer zoekt vrouw te zien kregen dat het over en uit is tussen boer Marnix en Janneke, lijkt het toch niet einde verhaal te zijn. Bij nader inzien blijkt de Noord-Hollandse vlees- en paardenfokker wel degelijk de drie V’s, oftewel vuurwerk, vlinders en verliefdheid, te hebben ervaren. 

Uit de aflevering van aanstaande zondag, alweer de laatste van dit seizoen van het populaire datingprogramma, moet blijken of er daadwerkelijk stelletjes zijn overgebleven. In het voorstukje van de reünie is te zien dat boer Marnix met presentatrice Yvon Jaspers aan het praten is. Ze zitten schuin tegenover elkaar en naast Marnix staat nog een stoel. "Er staat een lege stoel," merkt Yvon op. "Er is dus wel degelijk iets gebeurd na de citytrip.” Marnix lacht, bloost en straalt. "Ja, er is wel wat gebeurd ja," antwoordt hij.

Vriendin van buiten het programma?

Maar met wie? Dat blijft nog even de vraag. Wellicht voelt Marnix, de zoon van oud-wielrenner Gerrie Knetemann, toch iets voor Janneke. Of heeft hij buiten het programma om een leuke vriendin gevonden?

Twijfels bij Jaap

Boer Jaap blijkt twijfels te hebben gehad over Marian. We zien haar niet in de teaser voorbijkomen. Wie ook ontbreekt in het voorstukje van de reünie, is Marit. Wat is er gebeurd sinds zij met aardappelboer Wim op citytrip is geweest? Wij zijn benieuwd naar het verhaal van dit jonge stel, dat in de laatste paar afleveringen toch steeds verliefder leek te worden...

De liefde gevonden

Steffi en Roel en Michelle en Maarten lijken in elk geval de liefde te hebben gevonden. Bekijk hieronder het voorstukje van de BZV-reünie.

Bronnen | Boer zoekt vrouw, RTL nieuws, ditjesendatjes.nl

Foto | KRO-NCRV/Linelle Deunk

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden