null Beeld

Boer zoekt vrouw-Ruud krijgt meer dan honderd brieven en pakketjes

Champignonnenkweker Michelle stuurde in de laatste uitzending van Boer zoekt vrouw Ruud naar huis. Tientallen vrouwen die afgelopen zondag op televisie toekeken, zagen in hem wél een potentiële liefde. Dat resulteerde in meer dan honderd brieven en pakketjes aan zijn adres.

Ondernemer Ruud is overdonderd door alle aandacht. "Ik heb een deel van al die leuke post via Boer zoekt vrouw doorgestuurd gekregen. Daarnaast kreeg ik ongelooflijk veel brieven en pakketjes in de bus en heb ik berichten via Facebook ontvangen," zo laat hij weten aan het programma. Geen enkele kandidaat kreeg dit seizoen zó veel brieven na een keuzemoment, melden de makers van het populaire datingprogramma op Facebook.

'Aandacht begint nu pas'

Het was niet bij de donkerharige ondernemer opgekomen dat vrouwen er überhaupt aan zouden denken hem te schrijven. "Ik had het absoluut niet verwacht. Ik dacht dat de aandacht de maandag na de uitzending ‘afgelopen’ zou zijn, dat ik dan mijn normale leven weer zou oppakken. Maar integendeel. Toen begon het eigenlijk pas, haha!"

Of hij verder iets met al die aandacht gaat doen, weet Ruud nog niet. "Ik heb nog niet alles kunnen lezen. Maar tussen de brieven die ik al heb bekeken, zitten echt wel wat leuke dames. Ik weet op dit moment alleen nog niet helemaal hoe ik dat moet aanpakken." Hij staat vooralsnog open voor een andere vrouw in zijn leven, maar heeft de liefde voor nu op een laag pitje gezet.

Leuke gesprekken

Voorlopig laat Ruud alles even bezinken, al zit hij niet helemaal stil: "Ik heb wel wat leuke gesprekken met een dame lopen, maar echt daten kan ik het nog niet noemen. Daar ben ik ook nog niet aan toe."

Ruud ziet de aandacht van de kijksters als een enorm compliment. "Het doet wel wat met je. Je wordt echt blij als je zo’n mooie brief leest. Er zijn zo veel vrouwen die hun ziel en zaligheid erin hebben gestopt en moeite doen voor mij. Dat is echt bijzonder." Hij wil alle vrouwen dan ook bedanken voor hun brieven.

Bron | boerzoektvrouw.kro-ncrv.nl

Foto | KRO-NCRV/Linelle Deunk

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Redactie Margriet
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden