null Beeld

Boer zoekt vrouw: Olke krijgt advies van zijn ouders

Na het keuzemoment bij Herman in Frankrijk afgelopen week is het nu de beurt aan Olke, Marc, Riks en David om te kiezen. Olke krijgt in Texas advies van zijn ouders. Wat gaat hij daarmee doen?

"Het zijn heel verschillende dames. Dat kan ik wel zeggen," merkt Olke op in het gesprek met zijn ouders dat te zien is in de video die Boer zoekt vrouw internationaal alvast vrijgeeft. En die onderlinge verschillen helpen Olke niet bepaald bij zijn keuze.

Vegetarisch minpuntje

Als het op 'de beesten' aankomt, scoort Harriët punten, zij gaat daar het best mee om. Maar Olke vindt het wel 'een beetje moeilijk' dat ze vegetarisch is. Vader Jelle zegt daarop: "Als ik eerlijk ben, dat past niet in onze familie. Dan moet ze veranderen. Ja, we eten alles." Olkes moeder Wiepie moet lachen om die reactie. Zij vindt: "Er is er geen een volmaakt en je moet een keuze maken. De een heeft dit en de ander dat. Jij moet een keuze maken, jij moet met ze door het leven. Dat andere is meegenomen dan. Zo is 't."

Wie stuurt Olke na rijp beraad naar huis? Alberdien, Harriët of Sandra? Vanavond krijgen we het antwoord. Hieronder kun je alvast zien hoe Olke met zijn ouders praat.

[embed]https://www.facebook.com/boerzoektvrouwkroncrv/videos/1425629917459372/[/embed]

Twijfels over Marc?

In Zambia zorgt het keuzemoment voor twijfels bij Irene. "Ik merk dat ik het lastig vind dat ik eventueel gevoelens voor iemand zou kunnen hebben of krijgen. Dat ik het lastig vind om te bepalen of ik dat wil en of ik die impact aan mijn leven wil geven," vertelt ze in een gesprek met presentatrice Yvon Jaspers. Die reageert daarop met: "Het is nog niet gezegd dat je hier moet komen wonen. Je kunt ook gewoon denken: ik ga het een paar dagen onderzoeken." Irene laat weten dat 'iets' in haar dat wel graag wil. "Maar iets in mij wil ook helemaal niet." Ze is bang om gekwetst te worden, bang 'dat dingen weer fout gaan'. Hieronder zie je Irenes twijfelmoment, vanavond weten we of zij van Marc nog even in Zambia mag blijven.

[embed]https://www.facebook.com/boerzoektvrouwkroncrv/videos/1426263317396032/[/embed]

Boer zoekt vrouw internationaal wordt vanavond om 20.20 uur uitgezonden door KRO-NCRV op NPO1. De laatste uitzending is op zondag 23 april. Zaterdag 13 mei wordt het seizoen traditioneel afgesloten met de Boer zoekt vrouw-afterparty.

Kijk jij mee?

Foto | Boer zoekt vrouw internationaal

Video's | Boer zoekt vrouw internationaal

Ook leuk om te lezen

Artikelen van margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op Margriet.nl/nieuwsbrief

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden