null Beeld

Boer Jaap onderschat deelname Boer zoekt vrouw

Boer Jaap heeft zijn deelname aan Boer zoekt vrouw verkeerd ingeschat. De logeerpartij van drie vrouwen op zijn snijbloemkwekerij is pittig voor hem. "Het hakt echt in mijn gevoel. Van tevoren had ik heus niet zoiets van: ik doe dit wel eventjes. Maar ik had ook niet verwacht dat het zo intens zou zijn," legt hij uit aan Yvon Jaspers.

De 50-jarige bouvardiakweker is gewend zijn werk alleen te doen. Nu volgen logees Petra, Marian en Marilyn elke stap die hij zet. En ook het keuzemoment nadert: welke dame stuurt hij naar huis? "Ik ben druk in mijn hoofd en ik heb een bepaald toekomstplaatje voor ogen. Wie past daarin? Pas ik bij hen? Zijn ze zichzelf nu? Is het in de toekomst niet anders?" zo zegt boer Jaap in een vooruitblik van de uitzending van aankomende zondag die te zien is op ad.nl.

'Een soort vlinders'

Als Jaap al lopend in zijn bloemenkas zijn gedachten en gevoelens toelaat, slaat de onzekerheid bij de deelnemer aan het populaire datingprogramma toe. "Dan denk ik: stel dat het niet lukt, dan loop ik hier over een jaar nog alleen." Maar zijn onzekerheid lijkt een verliefdheid niet in de weg te staan. Want Jaap durft – al is het voorzichtig – toe te geven 'een soort vlinders' te voelen. Wij zijn benieuwd voor wie...

'Ontbijt op bed'

De bloemenkweker kan niet wachten om zijn zondagen met een nieuwe liefde te delen. "Lekker uitslapen, ontbijt op bed met een croissantje. En dan leuke dingen ondernemen: theater, concert of naar de film. Samen eropuit. Of, als het een regenachtige dag is, lekker in bed blijven liggen."

Zondag krijgen we te zien wie van de dames naar huis moet. Is het Petra, Marian of toch Marilyn? En wie weet, wordt ook duidelijk voor welke dame boer Jaap vlinders begint te voelen...

Wie zie jij weggestuurd worden? Laat het weten via onze Facebookpagina.

Bronnen | ad.nl, Boer zoekt vrouw

Foto | KRO-NCRV/Linelle Deunk

Atikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden