null Beeld

Boer Herman en zijn Fleur over de nieuwe stap in hun relatie

Het meest verliefde paar uit het tv-programma Boer zoekt vrouw internationaal? Dan hebben we het natuurlijk over boer Herman en zijn Fleur. Verliefd tot over hun oren! Ze willen nog steeds dag en nacht samen zijn. Inmiddels zijn ze klaar voor de volgende stap in hun relatie….

Praten over samenwonen

De zoektocht van de boeren is, uiteindelijk, geslaagd. Allemaal raakten ze, soms met een omweg, ‘aan de vrouw’. En Herman en Fleur bleken een match made in heaven. Het gaat zelfs zo goed dat ze het al hebben over de volgende stap in hun relatie: samenwonen. Maar waar? Herman werkt op het melkveebedrijf van zijn ouders in de Franse Provence en Fleur loopt momenteel stage op een school in Nederland. Elkaar zo veel mogelijk zien en samen vakanties en vrije tijd doorbrengen. Dat staat hoog op hun verlanglijstje, maar is in de praktijk best een geregel. Voor Herman wordt het met de naderende zomer alleen maar drukker op de boerderij en Fleur kan, naast haar stage, niet ‘even’ voor een weekend heen en weer rijden. Daarvoor is de afstand gewoon te groot. Het is dan ook Herman die wat vaker zijn koffer pakt en naar Nederland komt.

Niet bij zijn ouders

Niet zo gek dus dat het paar het inmiddels heeft over “de mogelijkheden voor de toekomst”. Samenwonen ín Frankrijk. En dan niet in het ouderlijk huis van Herman, maar op een eigen plek. “Het lijkt ons namelijk niets om met zijn tweeën bij mijn ouders te wonen. Dat moet gewoon niet,” aldus Herman in een vraaggesprek op de site van KRO-NCRV.

Tot het zover is, zitten de tortelduifjes elke avond achter de computer om met elkaar te skypen, zo staat op nu.nl. Herman: “Al missen we het dan wel heel erg dat we elkaar geen knuffel kunnen geven.”

Bekijk de video:

Bron: nu.nl, KRO-NCRV

Beeld: KRO-NCRV, Linelle Deunk

Bekijk ook onderstaande video waarin Yvon Jaspers terugblikt op de uitzending.

Bekijk ook onderstaande video waarin Alberdien, Anke, Anne en Susanne terugblikken op hun deelname aan het programma.

Ook leuk om te lezen

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden