null Beeld

Boer Geert weer vrijgezel: “Alle vrouwen hebben wel wat”

Het zit boer Geert niet mee in de liefde. In 2015 deed de groente- en fruitkweker mee aan Boer Zoekt Vrouw, maar hij heeft de ware nog niet kunnen vinden. Zijn laatste relatie met de Groningse Ria is uitgegaan op oudejaarsavond.

Hij zit er zelf gelukkig niet heel erg mee. “Het gaat supergoed hoor, maar ik ben alleen,” vertelt Geert aan het AD. “Het lukt niet echt. De een heeft dit, de ander heeft dat… Het gaat niet vanzelf.”

Geile Geert

Geerts deelname aan Boer Zoekt Vrouw maakte nogal wat los bij de kijkers. Hij knuffelde wat af met zijn logees Ada, Mary en Hetty en dat gaf hem de bijnaam ‘Geile Geert.’ Hij koos uiteindelijk voor Hetty, maar na een relatie van twee jaar stond Geert er weer alleen voor. Zijn latrelatie met de op Curaçao wonende Geertje eindigde vorig jaar ook. “We hebben geen contact meer. Ze was pissig dat het uit was gegaan, maar ik wilde gewoon iemand dichtbij me hebben. En Hetty belt ook nooit meer.’’

Een time-out

Gelukkig gaat Geert, die in april zeventig wordt, niet bij de pakken neerzitten. “Alle vrouwen hebben wel wat, zeg ik. Ik ben nu tien jaar alleen en dat bevalt me nu ook wel goed. Even een time-out!’’ Daar voegt hij nog wel aan toe dat hij erop zou ingaan als er iemand op zijn pad komt.

Een leuke vrouw voor Geert?

Geert heeft zelf ook alweer iemand op het oog. “Maar dat is nog niets. Ik praat toch altijd wat met vrouwen. Af en toe lukt het.” En op de vraag of hij nog eens aan Boer Zoekt Vrouw zou meedoen, zegt hij: “Ik heb er zo veel van opgestoken. Als ze me benaderen, doe ik mee! Zet dat maar in de krant. Is er een leuke vrouw voor Geert? Bellen!’’

Bron: AD

Beeld: KRO

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Quirine Brouwer

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden