null Beeld

Bereid je maar voor: De Luizenmoeder seizoen 2 komt eraan!

Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent… Waarschijnlijk hoor je het liedje van juf Ank alweer afspelen in je hoofd. Hoog tijd om ‘m nog even goed te oefenen, want seizoen twee komt er bíjna aan!

Seizoen twee

Wat hebben we het gemist: de sullige en ietwat ongemakkelijke manier van doen van Anton, de strenge, maar oh zo grappige juf Ank, de typische moeders en de verontwaardigde blik van Hannah. Uit een nieuwe Instagram post van actrice Jennifer Hoffman blijkt dat we het nieuwe seizoen misschien wel sneller kunnen verwachten dan we dachten…

It’s a wrap!

“De Luizenmoeder seizoen 2 staat erop," schrijft ze bij een foto waarbij de hele cast te zien is. Het stokje wordt nu overgedragen aan de montage-afdeling: "Go supereditor," gaat ze verder.

Wie, wat, waar, wanneer?

Hoewel de opnames er nu op zitten, is het nog niet bekend wanneer de serie over een basisschool met de moedermaffia exact zal verschijnen. Naar verluidt kun je rekening houden met begin 2019 (en dat is al best snel).

Het eerste seizoen van de luizenmoeder

Hoewel velen van ons aan de buis gekluisterd zaten tijdens het eerste seizoen, heeft nog lang niet iedereen het gezien. Dat vinden we niet raar, dat vinden we alleen maar heel bijzonder. Maar eigenlijk zijn we gewoon stik-jaloers dat zij nog een heel seizoen kunnen kijken. Gelukkig kunnen we alle afleveringen nog eens terugkijken. Want de herkenbaarheid, hardop-lach-momenten en de knipoog naar de realiteit, gooien we graag nog eens in de herhaling.

Nostalgie

De Luizenmoeder is zowel nostalgisch als een eye-opener: want wie dacht dat het gekibbel na de basisschool voorbij zou zijn, heeft het mis. Het begint van voor af aan wanneer je kind naar school gaat. De onderlinge strijd tussen moeders over wie de mooiste surprise maakt of wie het meeste bijdraagt aan de school, het gebeurt allemaal. Dan nog maar niet te spreken over een heuse hiërarchie: je begint als luizenmoeder en eindigt hopelijk (zoals Nancy) in de ouderraad.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten om het gloednieuwe seizoen te bekijken!

Bron: Glamour

Beeld: AVRO TROS

Ellen Smits
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden