null Beeld

André van Duin vertelt waarom hij prinses Beatrix niet wilde interviewen

Prinses Beatrix gaf onlangs een interview aan Jan Slagter voor Omroep MAX, maar eigenlijk zou André van Duin dat interview afnemen. Waarom hij het toch niet deed? Daar geeft André nu zelf de echte reden van.

En die blijkt anders te zijn dan Omroep MAX eerder verklaarde.

Waarom inderviewde André van Duin prinses Beatrix niet?

Het interview met prinses Beatrix was naar aanleiding van het jubileum van het Prinses Beatrix Spierfonds. Na de uitzending ervan werd duidelijk dat eigenlijk niet Jan Slagter, maar André van Duin het interview zou afnemen. "Er heeft een aantal veranderingen plaatsgevonden met betrekking tot de uitzending. De rol van André van Duin is daardoor komen te vervallen. Om die reden was hij niet in de uitzending te zien", verklaarde Omroep MAX hier toen over. Maar de vork blijkt iets anders in de steel te zitten.

Kennismakingsgesprek

André wilde het interview met prinses Beatrix wel doen, maar wilde eerst graag 'iets van een kenningsmakingsgesprek', laat hij weten aan Matthijs Albers van Story en Libelle TV. "Dat had Matthijs van Nieuwkerk bijvoorbeeld ook toen hij Máxima ging interviewen." Maar dat ging in het geval van prinses Beatrix niet. "Dus dan wordt het een ongemakkelijk gesprek, in elk geval voor mij." Daarom bedankte André voor het interview en nam Jan het van hem over.

Je kunt het interview met prinses Beatrix hieronder terugkijken:

Bron | Libelle TV

Beeld | Brunopress

null Beeld

Margriet 47 ligt in de winkels! Met daarin een interview met actrice Nazmiye Oral, een fijne DIY voor zachte sfeermakers in huis, tips voor een snoepreisje naar de Champagne-Ardennen, bakken met chocolade, alles over ons immuunsysteem en veel meer! Haal 'm snel in huis of bestel deze Margriet online zonder verzendkosten.

Faye Heijnis

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden