Margriet logo
null Beeld

Waarom zijn Nederlandse vrouwen zo bescheiden?

Nederlandse vrouwen zijn veel te bescheiden. Ze realiseren zich vaak niet hoe stoer het is wat ze allemaal doen. Daarom laat Margriet vrouwen weten dat ze Gewoon Stoer zijn!

In een knalroze box op Hoog Catharijne wilde Margriet afgelopen week vrouwen bewust maken van hun eigen kracht. Daarnaast zijn de komende weken door het hele land stoere quotes uit Margriet te zien. En ook deze week staat Margriet, net als elke week, in het teken van stoere vrouwen.

Verhaal achter de quotes

Grote kans dat je op straat liep en ineens een opvallende poster met een stoere quote tegenkwam. Hebben deze quotes je nieuwsgierig gemaakt en ben je benieuwd waar ze vandaan komen? Stuk voor stuk zijn de uitspraken gedaan door stoere vrouwen die afgelopen jaar hun verhaal vertelden aan Margriet. Weten welke verhalen er achter de quotes zitten? Je leest het hier.

Stralend binnen één minuut

Afgelopen woensdag werd een flink aantal nieuwsgierige vrouwen in Utrecht op Hoog Catharijne getrakteerd op een onderonsje met Bastiaan Ragas. De zanger vroeg de vrouwen het hemd van het lijf en overspoelde ze met complimentjes, waardoor ze stralend en trots het gesprek verlieten. Benieuwd hoe dat onderonsje eruit zag? Bekijk de video hier:

[jwplayer embed-url=https://youtu.be/daiCJRvgIz8]

Stoere vrouwen in Margriet 47

null Beeld

Ook staat Margriet deze week in het teken van stoere vrouwen. Lees de persoonlijke verhalen, openhartige interviews en laat je inspireren. Bestel dit extra dikke nummer heel gemakkelijk online via deze link (geen verzendkosten).

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden