Margriet logo
Oranjes delen schitterende kerstkaart mét nieuwste gezinslid erop Beeld RVD, Jeroen van der Meyde
Beeld RVD, Jeroen van der Meyde

Oranjes delen schitterende kerstkaart mét nieuwste gezinslid erop

Om iedereen fijne feestdagen te wensen, delen de Oranjes een kerstkaart met een schitterende foto. Daar stelen niet alleen de koning, koningin en de prinsessen, maar ook hun honden de show op.

We smelten vooral van het nieuwste gezinslid, dat Máxima in haar armen heeft.

Kerstkaart van de Oranjes

“Een gezegende kerst en een gezond en voorspoedig 2022”, staat er in meerdere talen op de kerstkaart van de Oranjes. De foto is gemaakt in de hal van paleis Huis ten Bosch, waar een prachtige kroonluchter hangt. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Amalia, prinses Alexia en prinses Ariane zien eruit om door een ringetje te halen. In bekende outfits, wel. En daardoor weten we dat deze foto op een bijzondere dag gemaakt is. Namelijk op de dag van het muziekgala in het Koninklijk Theater Carré, ter ere van Máxima’s vijftigste verjaardag.

Kerstkaart 2021 Beeld RVD, Jeroen van der Meyde
Beeld RVD, Jeroen van der Meyde
Kerstkaart Oranjes Beeld RVD, Jeroen van der Meyde
Beeld RVD, Jeroen van der Meyde

Pup Mambo

Het gezin is niet compleet zonder hun honden. In totaal hebben de Oranjes vier honden, maar er zijn er drie op deze foto te zien. Onze aandacht gaat vooral naar het kleintje in Máxima’s armen. In oktober maakte het koningshuis bekend een puppy te hebben, toypoedel Mambo. Toen was-ie acht maanden oud, dus op dit kiekje was het beestje nog maar zo’n drie maanden oud.

Bron | Koninklijk Huis
Beeld | RVD, Jeroen van der Meyde

Faye HeijnisRVD, Jeroen van der Meyde

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden