Margriet logo
null Beeld

Hoe is het nu met Geert Jan uit 'Boer zoekt Vrouw'?

In het programma Boer zoekt Vrouw helpt presentatrice Yvonne Jaspers boeren met het vinden van hun droomvrouw. Dat er veel eenzame boeren zijn, blijkt wel uit de vele aanmeldingen. Boer Geert Jan was ook zo’n eenzame boer. Hij is door zijn grappige uitspraken de meest beruchte boer uit het programma geworden.

Boer Geert Jan sprong eruit in het laatste, spraakmakende Boer zoekt Vrouw-seizoen. Maar hoe gaat het nu met de grappende paardenboer?

Boer Geert Jan

In een interview net na de uitzending van BZV gaf boer Geert Jan toe dat hij een enorme flapuit is. “Ik had al lang een klap moeten krijgen”, aldus de paardenboer. Niet alleen zijn uitspraken bezorgden de boer een hoop kritiek. Dat hij na het 'uitkiezen' van deelneemster Karine toch nog contact zocht met afvalster Jacqueline schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat.

Heftig gerucht

Zijn omgang met vrouwen zorgde al voor een hoop ophef. Maar het meest sensationele aan het hele seizoen was toch wel het heftige gerucht dat rondging over boer Geert Jan. De paardenboer zou zijn opgelicht door één van zijn logés. Het zou zelfs zo uit de hand zijn gelopen dat er een rechtszaak volgde en er psychische hulp nodig was. Dit bleek achteraf allemaal onzin. Boer Geert Jan en Karine hebben hier veel last van gehad, maar gelukkig hebben ze dit achter zich kunnen laten.

Lees ook: Van Ben Saunders tot Sophia Kruithof: zó gaat het nu met eerdere 'The Voice of Holland'-winnaars

Konijnenpak

Tijdens de logeerweek zorgde Geert Jan voor een opmerkelijk en onvergetelijk moment. De boer kwam ineens in een roze konijnenpak de slaapkamer van de vrouwen binnenlopen. Het beruchte kostuum maakte maanden later zijn comeback op Instagram, hij kreeg honderden likes op zijn foto. Hij ging op de foto samen met drie andere mensen in een dierenpak.

Instagram

Boer Geert Jan kreeg door het succes de smaak te pakken, en deelt regelmatig een foto of filmpje op Instagram. Zo plaatst hij regelmatig filmpjes over het boerenleven. Laatst konden we zien hoe er een veulentje werd geboren. Het is duidelijk dat de paardenboer zich geen moment verveelt.

YouTube

Geert Jan heeft ook YouTube ontdekt. Hij is namelijk aan het vloggen geslagen. In zijn vlogs gaat hij samen met boer Geert op pad. ‘De 2 G’s’, namen hun volgers in hun laatste vlog mee tijdens een bezoek aan oud-deelnemer Arthur. Ook vertelde Geert dat hij nog steeds geen nieuwe vlam heeft.

Babyspecial

Door de coronacrisis wordt er voorlopig nog geen nieuw seizoen opgenomen en moeten fans dus nog even geduld hebben. In de afgelopen seizoenen hebben heel wat boeren hun droomvrouw gevonden. Veel van deze boeren hebben hun liefde bezegeld met de komst van een baby. Op 11 april wordt er een heuse babyspecial van BzV uitgezonden. Deze speciale aflevering is om 20.20 uur te zien op NPO1.

Bron | Veronica Superguide

Beeld | Linelle Deunk

null Beeld

Margriet 15 ligt nu in de winkel! Daarin lees je deze week positief gezondheidsnieuws, een dossier libido & de overgang, alles over spannende nieuwe levensfases en natuurlijk nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Lichelle Roozeboom

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden