Margriet logo
Déze bijzondere pyjama laat kinderen weer dromen Beeld HEMA, War Child
Beeld HEMA, War Child

Déze bijzondere pyjama laat kinderen weer dromen

Nu de nachten steeds kouder worden en de dagen steeds donkerder, is er niets fijner dan rondlopen in een heerlijke pyjama. Omdat dit helaas voor kinderen in oorlogsgebieden niet is weggelegd, lanceert HEMA een speciale War Child-pyjama. Voor het hele gezin: mannen, vrouwen, kinderen, baby’s en zélfs eentje voor de hond!

Door te schitteren in een mooie pyjama steun je tegelijk het goede doel. Win-win!

‘Laat kinderen weer dromen’

Kinderen in oorlogsgebieden liggen ‘s nachts vaak wakker en kijken het gevaar recht in de ogen. Samen met radiozender 100% NL en Hema kwam deze actie tot stand. Onder het motto ‘Laat kinderen weer dromen’ lanceerde Hema een speciale War Child-pyjama. “Iedereen heeft wel een favoriete pyjama waar je lekker in weg kunt dromen”, zegt Michiel Mulder, marketing director HEMA. “Wij gunnen kinderen in oorlog dat zij ook weer durven dromen, over wie ze zijn en wat ze willen worden. Daarom hebben wij met liefde een mooie collectie pyjama’s gemaakt om het werk van War Child te ondersteunen.” HEMA doneert 25% van elke verkochte pyjama aan War Child.

Aandacht

Op radiozender 100% NL wordt de actie volop onder de aandacht gebracht. “Ik ben trots dat we met de ochtendshow en 100% NL een bijdrage kunnen leveren aan dit belangrijke doel”, zegt DJ Koen Hansen van 100% NL. Ambassadeur Chef’Special gaf eind november het startschot voor de onvergetelijke actie. “Voor kinderen die opgroeien in een oorlogsgebied is rustig slapen niet vanzelfsprekend. Als kind had ik wel het geluk om op een veilige plek te kunnen dromen over mijn toekomst als zanger van een band. Slapen zonder angst. Dat gun ik elk kind”, zegt Joshua over de actie.

Dames nachthemd flanel War Child rood Beeld HEMA, War Child
Beeld HEMA, War Child

Dames nachthemd flanel War Child rood

Fijne pyjama

Wil jij ook een fijne pyjama én het goede doel steunen? De pyjama’s zijn vanaf vandaag bij Hema te koop, zowel in de fysieke winkels als online.

Bron | HEMA, War Child
Beeld | HEMA, War Child

Tanja van KempenHEMA, War Child

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden