Dit onverwachte ingrediënt maakt je tosti nog lekkerder

tosti, boterham, lunch, brood, ingrediënt, koken

Deel dit artikel:

Je kunt ons er ’s nachts voor wakker maken: een tosti. Een dubbele boterham met kaas tussen een tosti-ijzer doen, kan iedereen. Maar een tosti maken die perfect bruin, knapperig en tóch smeuïg is, is een ander verhaal. Goed nieuws: Margriet deelt het ingrediënt waarmee jij het ook voor elkaar krijgt!

Is het een likje boter dat je tosti nog lekkerder maakt? Of een extra plak kaas? Dat zijn wel dingen die je tosti meer smaak meegeven, maar het ingrediënt dat zorgt voor meer knapperigheid en de perfecte kleur komt waarschijnlijk uit onverwachte hoek.

*Tromgeroffel*

Het ingrediënt dat van een simpele tosti een restaurant-waardige tosti maakt, is… mayonaise! Smeer wat van de saus aan de buitenkant van de boterhammen, voordat je de belegde broodjes in het tosti-ijzer of de pan doet. Verder bak je je tosti gewoon zoals je gewend bent. Zo simpel kan het zijn!

Bron | Libelle
Beeld | iStock

Lees ook

Bekijk ook

Gympen weer wit maken? Daar is maar één product voor nodig. Het is spotgoedkoop en je hebt het ongetwijfeld in je beautycase…

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.