Neem gerust contact op

We helpen je graag telefonisch verder. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur.

Bellen met Margriet
Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur
Home klantenservice

Margriet Agenda

Een nieuw jaar wordt leuker met de Margriet-agenda. De agenda staat vol foto’s van prachtige Nederlandse landschappen. Zo geniet je per seizoen van de mooiste Hollandse plaatjes, van strand tot bossen en van bloemen tot herfstbladeren. De Margriet-agenda inspireert je ongetwijfeld om je wandelschoenen aan te trekken of de fiets te pakken en eropuit te gaan. Daarnaast vergeet je helemaal niets meer door de overzichtelijke indeling waarin ook plaats is voor adressen, verjaardagen en notities.

Direct contact met Margriet

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

Bellen met Margriet
Bel 088 - 550 01 14
Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Margriet Agenda bestellen

De agenda van 2017 ligt vanaf nu in de winkel, maar is ook online verkrijgbaar! Heb je een Margriet Super Plus abonnement, dan ontvang je de agenda voor 2017 in oktober 2016. Heb je geen Margriet Super Plus abonnement, maar ben je wel Margriet-abonnee of Margriet special- abonnee? Bestel hier dan de Margriet Agenda voor maar € 10 (i.p.v. € 13,50). Je krijgt ʼm zonder verzendkosten thuisgestuurd. Gebruik de kortingscode ‘abonneecadeau’. Wees er snel bij, want op = op!

Margriet Agenda

Veelgestelde vragen

1

Waar koop ik de Margriet Agenda?

Margriet min icoon
Margriet plus-icoon

De agenda van 2017 ligt vanaf nu in de winkel, maar is ook online verkrijgbaar! Ben je Margriet-abonnee of Margriet special- abonnee? Bestel hier dan de Margriet Agenda voor maar € 10 (i.p.v. € 13,50). Je krijgt ʼm zonder verzendkosten thuisgestuurd. Gebruik de kortingscode ‘abonneecadeau’. Wees er snel bij, want op = op!

Direct contact met Margriet
Direct contact met één van onze medewerkers? Bellen met Margriet Bel 088 - 550 0114 Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Zo neem je contact met ons op

Kwaliteit klantenservice