Margriet logo
Zo'n moeder heb jij volgens haar sterrenbeeld Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Zo'n moeder heb jij volgens haar sterrenbeeld

Moeders zijn over het algemeen sterke en zorgzame vrouwen die er altijd voor je zijn . Maar iedere moeder is anders: de een is een echte vechter en de andere meer een dromer. De sterren zeggen een hoop over het karakter van je moeder en welke invloed dat heeft op jou.

Het staat in de sterren geschreven: zo’n moeder heb jij volgens haar sterrenbeeld

Ram (21 maart – 20 april)

Als je moeder een Ram is geeft ze nooit op. Ze zit altijd vol met energie en gaat geen uitdaging uit de weg. Ook is ze een echt gevoelsmens en volgt ze haar intuïtie. Van nature is ze erg competitief en kan ze slecht tegen haar verlies. En bordspelletje spelen met je moeder is dus niet altijd een leuke bezigheid… Toch is ze een harde werker en zonder haar zou je nooit de vechter zijn geworden die je bent.

Stier (21 april – 21 mei)

Is je moeder een Stier? Dan weet je dat je haar altijd kunt vertrouwen. Hoewel ze soms koppig kan zijn, komt ze altijd haar beloften na en gaat ze door tot het einde. Jouw moeder maakt dat jij integer bent in alles wat je doet. En nog een enorm voordeel van het hebben van een Stier-moeder: ze kunnen ongelofelijk lekker koken.

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Is je moeder een Tweelingen? Dan is ze waarschijnlijk erg slim. Met haar kun je praten over de meest interessante dingen. Ze heeft het hart op de tong liggen, maar je kunt enorm met haar lachen. Ze weet altijd de juiste dingen tegen je te zeggen om je beter te laten voelen. Stiekem is je moeder altijd een beetje kind gebleven, waardoor ze nooit echt streng is geweest.

Kreeft (22 juni – 23 juli)

Als je moeder een Kreeft is, dan heb je echt geluk. Kreeften zijn namelijk heel zorgzaam en stellen de behoeften van anderen altijd boven hun eigen behoeften. Ze kan soms wel erg emotioneel zijn, maar aan de andere kant wil je ook niet anders. Je moeder heeft een warme persoonlijkheid en is erg creatief. Met een Kreeft als moeder heb je genoeg redenen om naar huis te gaan.

Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Jouw Leeuwen-moeder verlicht iedere kamer die ze binnenwandelt. Mensen houden van haar licht en van haar creativiteit. Stiekem kan ze ook wel een beetje een diva zijn, maar dat maakt dat ze een interessante persoonlijkheid heeft. Je bewondert haar en leert van haar zelfvertrouwen.

Maagd (24 augustus – 23 september)

Is je moeder een Maagd? Dan beschouw je haar waarschijnlijk als een van de wijste personen die je kent. Wanneer je haar een vraag stelt weet ze gelijk het juiste antwoord. Ook onthoudt ze ieder klein detail, waardoor ze alles zo goed begrijpt. Toch kan ze ook wel een beetje streng zijn met strikte regels, maar ze is je grote voorbeeld.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Jouw Weegschaal-moeder is waarschijnlijk je allerbeste vriendin. Je kunt met haar lachen, ze is charmant en is altijd in de stemming om samen te roddelen. Met haar om je heen is het altijd een feestje. Ook ziet ze er prachtig uit: ze draagt mooie kleding en is een echt stijlicoon. Vaak vindt ze het wel lastig om knopen door te hakken, dus je bent het wel gewend om keuzes voor haar te maken. Ze is gemakkelijk in de omgang en zal niet snel een conflict aangaan.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Is je moeder een Schorpioen? Dan weet je dat ze altijd voor je klaarstaat. Ze is beschermend en kan daar soms iets te ver mee gaan. Maar je weet dat ze dat doet, omdat ze ongelooflijk veel van je houdt. Je moeder kan goede adviezen geven en het is moeilijk om iets voor haar te verbergen, doordat ze dwars door je heen kan kijken.

Boogschutter (23 november – 22 december)

Met een Boogschutter als moeder, heb je waarschijnlijk prachtige herinneringen met haar gemaakt. Ze is een avonturier in hart en nieren en gaat waar de wind haar brengt. Dit maakt dat ze soms een beetje onvoorspelbaar is, maar stiekem houd je enorm van haar reislust.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Als je moeder een Steenbok is, weet je dat zij het hoofd van het huishouden is. Ze is een echte leider en heeft je alles geleerd over discipline en hard werken aan je doelen. Dit maakt haar soms een beetje intens, maar uiteindelijk staat ze altijd klaar om je dag te redden. Hoe erg een situatie ook is.

Waterman (21 januari – 18 februari)

Jouw moeder als Waterman is waarschijnlijk een van de meest unieke personen die je ooit hebt gekend. Ze onderscheidt zich van anderen en is niet een ‘typische moeder’. Haar gekke karakter heeft je altijd laten zien dat je jezelf mag zijn en dat status niks uitmaakt. Ze volgt haar hart en heeft je geïnspireerd om hetzelfde te doen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Met een Vissen-moeder ben je waarschijnlijk opgegroeid met een mystieke energie. Je moeder is erg artistiek en bruist van de creatieve ideeën. Ook leerde ze je om je boosheid los te laten en hoe je anderen kunt vergeven. Ze lijkt misschien niet altijd even betrouwbaar, maar dat komt alleen doordat ze zo dromerig is.

Bron | Stylecaster

Lisa MancheGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden