Margriet logo
sterrenbeelden succesvolle maand Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Voor deze sterrenbeelden wordt januari een succesvolle maand

Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen en vol frisse moed beginnen aan een nieuwe uitdaging. Deze veranderingen zullen voor sommigen een hoop goede dingen teweegbrengen. Voor deze drie sterrenbeelden wordt januari dan ook een succesvolle maand.

Staat je sterrenbeeld erbij?

1. Maagd

De hardwerkende Maagden krijgen in de komende weken van januari eindelijk de beloning die ze verdienen voor hun ijver en organisatie. Door je goede structuur en zorgvuldige planning glipt niets je door de vingers. Je houdt je aan de timing, voltooit de taken doelgericht en vindt snel een slimme oplossing, ook als er plotseling problemen ontstaan. Projecten en ideeën oogsten veel enthousiasme op het werk en hierdoor zijn verdere successen niet ver weg, zowel op carrière- als financieel gebied. Geniet ervan!

2. Boogschutter

Er zijn enkele interessante kansen voor Boogschutter in januari, zowel op het gebied van werk als financiën. Je staat erom bekend je eigen plan te trekken en je wijkt liever niet af van je eigen ritme en ideeën. Dit kan soms voor ergernissen zorgen bij anderen, maar dit keer werkt het in je voordeel. De komende weken kun je schitteren met je eigen opgebouwde kennis en je inzet voor nieuwe taken. Dit zal dan ook zeker niet onopgemerkt blijven op je werk. Wees trots op jezelf, want je staat aan het begin van een heel mooi jaar met misschien wel een promotie in het vooruitzicht.

3. Leeuw

Leeuwen willen graag gezien worden vanwege successen die ze hebben behaald. Het afgelopen jaar heb je dan ook hard nagedacht over ideeën en kansen voor het nieuwe jaar op het gebied van je carrière. Je bent ontzettend zelfverzekerd en weet zonder twijfel alles voor elkaar te krijgen waar je naar streeft. De komende weken staat jou dan ook een grote verandering te wachten. Je gaat al je nieuwe ideeën vol enthousiasme aan je werkgever vertellen. Je hebt een goed gevoel voor nieuwe zaken, dus deze nieuwe ideeën zouden er zomaar eens kunnen zorgen dat je een nieuwe functie binnen het bedrijf krijgt waar je nu werkt.

Bron | Freundin

Sanne van de WeteringGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden