Déze drie sterrenbeelden gaan een geweldige maand januari tegemoet. Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Voor déze drie sterrenbeelden wordt januari een fantastische maand

Januari lijkt soms net één lange maandag. De feestdagen zijn achter de rug en de kerstboom gaat de deur uit. Een kersvers jaar brengt gelukkig ook nieuwe kansen met zich mee. Voor déze drie sterrenbeelden krijgt de maand januari een gouden randje.

Staan de sterren gunstig voor jou?

Boogschutter

Januari wordt een spetterende maand. Allereerst gaat het je financieel voor de wind. Heb je de loterij niet gewonnen met oud en nieuw? Geen zorgen, want in januari kan daar weleens verandering in komen: de winkansen zijn gunstig voor jou deze maand. Je moet er dan ook niet gek van opkijken als je een financiële meevaller krijgt. Dat kun je vast wel gebruiken in deze barre tijden, waarin de prijzen door het dak gaan. Ook op je werk kom je goed uit de verf. Het lukt je om je doelen te behalen, dankzij je charisma en overtuigingskracht. Normaal gesproken is het soms lastig voor je om met goede argumenten te komen in een belangrijk gesprek, maar deze maand heb je daar geen enkele moeite mee. Boogschutter, je jaar begint geweldig!

Stier

Een nieuwe start maken: daar heb je echt behoefte aan in 2023. In het afgelopen jaar zijn er wat vervelende dingen gebeurd die je liever snel vergeet. Deze maand kun je dat allemaal achter je laten, want januari brengt je veel levensgeluk. Met frisse energie treed je het nieuwe jaar tegemoet. Leek het in december soms nog alsof je watten in je hoofd had, nu kunnen de goede ideeën niet op. Je bedenkt ze niet alleen, maar komt ook écht in actie. Op het sociale vlak verandert er ook het een en ander: sommige contacten zijn de laatste tijd ietwat verwaterd, maar in januari is de kans groot dat je nieuwe vrienden maakt die je leven zullen verrijken.

Leeuw

Het afgelopen jaar zijn een aantal van je wensen nog niet uitgekomen. Deze maand heb je meer geluk, want je legt de basis voor een geweldig verloop van 2023. Er komt een hele rits met hoogtepunten aan. Financiële zorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon en je komt wat meer uit je schulp. Dat zorgt voor mooie resultaten op de werkvloer, want met je stralende persoonlijkheid wil iedereen graag met je samenwerken. Dankzij je humor en charme ontstaat er een goede sfeer en komen je ideeën extra sterk over. Dat is niet alleen fijn voor jou, maar ook je omgeving leeft er van op.

Bron | Freundin

Saskia WinkensGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden