Luister naar je onderbuikgevoel. Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Voor déze drie sterrenbeelden luidt het advies: luister naar je onderbuikgevoel

Je verstand kan je nog zoveel vertellen, soms kun je gewoon beter naar je onderbuikgevoel luisteren. Vaak probeert je lichaam je namelijk iets duidelijk te maken. Déze drie sterrenbeelden wordt geadviseerd om op hun intuïtie te varen.

De één geeft er de voorkeur aan om puur vanuit het verstand te handelen, een ander vaart liever op zijn of haar gevoel. Soms kun je ook in een innerlijk conflict belanden waarbij hart en hoofd strijden om de juiste beslissing te maken. Maar nú is het voor een paar sterrenbeelden belangrijk om de fysieke signalen niet te negeren bij een persoonlijk probleem in je leven.

Schorpioen

Soms twijfel je of je partner wel écht eerlijk tegen je is. Dat is een typische gedachte die af en toe door het hoofd van een Schorpioen spookt. Of het nu gaat om openheid over financiële uitgaven of nachtelijke escapades: je zet er soms je vraagtekens bij. En zoals je weet heeft je onderbuikgevoel het meestal bij het rechte eind. Soms kun je er niet precies de vinger op leggen, maar iets voelt niet helemaal zuiver. Een open gesprek met je partner kan veel duidelijkheid geven. Wellicht kunnen jullie deze ‘vaagheid’ dan zo snel mogelijk ophelderen en oplossen.

Maagd

Momenteel is de sfeer op je (vrijwilligers)werk niet helemaal top. Tussen jou en je collega's hangt er iets in de lucht, Maagd. Is er iets voorgevallen dat in de doofpot is gestopt? Wellicht is het goed om dit conflict niet uit de weg te gaan, maar samen met je collega's te bespreken wat jullie dwars zit. Je onderbuikgevoel zal je laten weten wanneer het perfecte moment is voor een open gesprek.

Kreeft

De herfst is het perfecte seizoen om dapper te zijn als het om de liefde gaat. Tot nu toe heb je je gevoelens goed verborgen weten te houden voor een leuke man of vrouw in je omgeving, Kreeft. Wat houdt je tegen? Wie weet worden je romantische gevoelens snel beantwoord. Als je intuïtie zegt dat de interesse wederzijds is, zou het zonde zijn om deze kans in de liefde te laten schieten. Als je ook maar enigszins het gevoel hebt dat die ander jou ook leuk vindt, luidt het advies: raap al je moed bij elkaar en verklaar hem of haar de liefde.

Bron | Freundin

Saskia WinkensGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden