Margriet logo
Voor deze 4 sterrenbeelden wordt februari een fantastische maand  Beeld Getty Images/Westend61
Beeld Getty Images/Westend61

Voor deze 4 sterrenbeelden wordt februari een fantastische maand

Nieuwe maand, nieuwe kansen. Het is bijna februari en na een maand vol goede voornemens wordt de kans groter dat oude gewoonten de overhand nemen. Gelukkig is dat voor deze vier sterrenbeelden niet het geval en belooft februari een fantastische maand te worden.

Tweelingen

Als het meest nieuwsgierige en communicatief sterke sterrenbeeld ben je altijd op zoek naar nieuwe ideeën, perspectieven en uitdagingen. Desondanks wordt je nogal eens verkeerd begrepen door mensen in je omgeving, maar daar komt verandering in. Je kunt niet wachten om jezelf te ontwikkelen en daar leent februari zich perfect voor. Deze maand kom je in contact met gelijkgestemden die je helemaal begrijpen en aan je zijde zullen staan.

Leeuw

In februari komen relaties voor jou op de eerste plaats. Als Leeuw stel je erkenning enorm op prijs en dat manifesteert zich ook in je liefdesleven en in de relaties met vrienden en familie. Er is in je leven alleen nog plek voor vrienden en partners die je de ruimte geven jezelf te zijn. In februari breng je veel tijd door met dierbaren die je het gevoel geven dat je je authentieke zelf kunt zijn en niet geïntimideerd zijn door jouw aanwezigheid. Dit geeft je weer frisse energie.

Weegschaal

Het is voor jou belangrijk dat je elke dag plezier hebt. Het is een goede maand om uit je comfortzone te stappen en nieuwe dingen uit te proberen, dit kan alleen maar goed uitpakken. Misschien begrijpt niet iedereen dat je dingen voor de lol doet, maar laat dat je niet weerhouden. Door alle beperkingen los te laten beland je misschien wel op een plek die je nooit had verwacht.

Waterman

Je houdt er normaal gesproken niet van als de aandacht op jou is gevestigd, maar voor jou wordt februari een maand waarin je de erkenning krijgt die je verdient. Sta jezelf toe in de schijnwerpers te staan, dit geeft je ook de kans om anderen te laten zien wat er belangrijk voor je is. Dit is hét moment om je mening te uiten en toe te geven aan wat jou anders maakt, zo zullen er nieuwe kansen ontstaan.

Bron | Elite Daily

Sanne van der LindenGetty Images/Westend61

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden