Margriet logo
Voor deze 3 sterrenbeelden wordt februari een slechte maand. Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Voor deze 3 sterrenbeelden wordt februari een slechte maand

De eerste maand van het jaar zit er bijna op. Misschien ben je wel druk geweest met je goede voornemens of heb je bepaalde doelen gesteld voor het komende jaar. Natuurlijk wil je dit de komende maand graag voortzetten, maar voor drie sterrenbeelden loopt februari behoorlijk in de soep.

Kreeft

Kreeft staat op het punt om een echte transformatie door te maken. Deze transformatie zal ervoor zorgen dat je naar een nieuwe horizon kunt kijken, maar zorgt tegelijkertijd ook voor grote uitdagingen. Je zal je moeten afvragen wie je werkelijk bent. Bijvoorbeeld binnen je relatie, op het gebied van seksualiteit, op financieel gebied en op spiritueel gebied. Deze periode zal best vermoeiend voor je zijn, maar het zal je ook enorm goed doen. Probeer zoveel mogelijk met een grote glimlach door deze transformatie te gaan, dan voel je je een stuk beter.

Leeuw

Leeuw is een dapper sterrenbeeld, maar moet in februari oppassen en zich voorbereiden op onverwachte wendingen. Ook je relaties met anderen zullen op de proef worden gesteld. Dat komt voornamelijk doordat je ze veel te vanzelfsprekend vindt. Maar het heeft er ook mee te maken dat je niet precies weet wat je wilt binnen je relaties. Het is belangrijk om buiten je comfortzone te stappen en op zoek te gaan naar antwoorden. Uiteindelijk kom je erachter wat je wel en niet wilt. Houd vol, Leeuw!

Steenbok

Steenbok gaat het druk krijgen in februari. Het universum wil namelijk dat je je aanpast aan een druk schema, omdat er veel op je bordje ligt. Ook vraagt de heersende planeet Saturnus je om harder te werken en om gedisciplineerd en geduldig te werk te gaan. Kies er daarom voor om dingen die je doelen in de weg staan opzij te zetten. Alle moeite zal het uiteindelijk waard zijn. Er wordt een grote verantwoordelijkheid van je verwacht.

Bron | Freundin

Lisa MancheGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden