Deze sterrenbeelden zijn echte alleskunners. Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Stijlvol en slim: déze sterrenbeelden zijn echte alleskunners

Ken je van die vrouwen die uitblinken in alles wat ze doen? Op school waren zij al de beste leerlingen met gym en taal. Later bemachtigden ze felbegeerde banen en stalen de show met een stijlvolle garderobe. Bij déze vier sterrenbeelden verandert alles wat ze aanraken in goud: het zijn echte alleskunners.

Boogschutter

Je bent een echte duizendpoot. Sommigen denken dat alles jou zomaar komt aanwaaien in het leven, maar dat is niet het geval. Er gaan veel deuren voor je open, maar dat komt vooral omdat je nooit opgeeft. Je hebt lef en ontzettend veel doorzettingsvermogen. Bovendien brengt je avontuurlijke aard je op onverwachte plekken. Onderweg kom je dan vaak in aanraking met verfrissende ideeën, andere talen en levenswijsheden. Deze avontuurlijke reizen verrijken je leven en zorgen ervoor dat je vaak uitblinkt in alles wat je doet.

Waterman

Be the change you wish to see in the world’: dit levensmotto van Gandhi is je op het lijf geschreven. Met je eindeloze creativiteit en open blik lukt het jou om bergen te verzetten. Je bent in de wieg gelegd voor succes. Niet allerminst op het financiële vlak: als kind verzon je al originele manieren om aan geld te komen. Overal zie je mogelijkheden, je bent een ondernemer in hart en nieren. Soms vind je het wel lastig om felle kritiek te krijgen van collega’s, maar wanneer het opbouwend is, draagt het alleen maar bij aan de oneindige groei die je doormaakt.

Tweelingen

Vroeger haalde je alleen maar achten en negens op school: je bent intellectueel en hebt een brede interesse. Bovendien is het voor jou heel gemakkelijk om te multitasken. Tweelingen, je kunt geen genoeg krijgen van boeken, het nieuws en documentaires. Er is geen ander sterrenbeeld dat net zoveel behoefte aan mentale uitdaging heeft als jij. Soms kan je bovenmatige intelligentie wel zorgen voor wat afstand. Zorg er daarom voor dat je niet naast je schoenen gaat lopen. Daar staat wel tegenover dat je bijna nooit een oordeel over een ander hebt en anderen graag aan het lachen maakt. Met je woordgrappen en theatrale persoonlijkheid lukt dat dan ook elke keer weer.

Maagd

Waar ben je eigenlijk niet goed in, Maagd? Het lijkt wel alsof je overal in uitblinkt. Je perfectionisme is een vloek en een zegen. Soms ben je daardoor best kritisch op jezelf, maar het zorgt er wel voor dat je veel bereikt in het leven. Niets of niemand kan je tegenhouden om te krijgen wat je wilt. Het woord ‘moe’ komt niet in je vocabulaire voor: met je tomeloze energie en sterke focus ben je vrijwel altijd sneller en nét iets beter dan de rest. Je mag dan een alleskunner zijn, bescheiden blijf je wel. Opscheppen doe je liever niet, al dat harde werken doe je puur voor je eigen plezier.

Bron | Glam

Saskia WinkensGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden