Eigenschappen sterrenbeeld Vissen Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Spontaan, sympathiek en geduldig: dít is het meest geliefde sterrenbeeld

Je hebt in je omgeving vast wel iemand waar iedereen gek op is. Deze personen zijn geliefd om hun warme persoonlijkheid en alles wat hij of zij doet trekt de aandacht. Herken je iemand uit je vriendengroep of kennissenkring hierin? Of misschien jezelf?

Als je dit herkent, moet het wel om het sterrenbeeld Vissen gaan. Personen met dit sterrenbeeld zijn populair en ze kunnen haast niets verkeerd doen in de ogen van hun geliefden. Vissen zijn ontzettend fijn om in de buurt te hebben. We leggen je uit waarom dat is.

Vissen als familielid

Vissen zijn echte allemansvrienden. Ze kunnen zich enorm goed aanpassen, waardoor ze met iedereen in de familie op kunnen schieten. Van urenlang luisteren naar hun opa, tante, neef of aangetrouwde oudoom tot spelen met alle kleine neefjes en nichtjes. Vissen kunnen het allemaal. Bij een vervelende gebeurtenis in de familie bieden ze aan iedereen een luisterend oor, en tijdens familiefeesten zorgen ze voor sfeer en gezelligheid. Dit sterrenbeeld staat graag in het middelpunt van de aandacht.

Een relatie met Vissen

Als je denkt aan de liefde, denk je gelijk aan Vissen. Vissen zijn namelijk dol op de liefde. Het is dat ze vaak moeite hebben met openstellen en dat het daardoor niet gemakkelijk gaat, maar anders zouden ze het liefst de hele tijd verliefd zijn. Als Vissen zich dan eindelijk openstellen, zit je als partner gebakken. Ze zorgen ervoor dat jij je altijd geliefd voelt en brengen veel warmte en harmonie in de relatie. Met name voor Schorpioenen en Kreeften zijn Vissen de ultieme liefdesmatch.

Vrienden met Vissen

Vissen zijn erg empathisch. Ze hebben een goed inlevingsvermogen in de meningen en stemmingen van anderen en gaan zonder problemen mee in andermans routines en ideeën. Ze zijn uitstekende gesprekspartners. Vissen laten hun vrienden nooit vallen en gaan voor ze door het vuur. Daarom zijn Vissen vrienden voor het leven. De beste matches op het gebied van vriendschap zijn met Maagden, Steenbokken en Stieren.

Bron | Libelle

Sanne van der LindenGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden