Deze sterrenbeelden zijn het snelst hangry  Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Snel hangry? Dan is dit waarschijnlijk je sterrenbeeld

Verander je in een monster als je honger hebt, maar ben je weer je normale zelf als je wat gegeten hebt? Grote kans dat je hangry bent. Déze sterrenbeelden worden het snelst chagrijnig van een lege maag.

Schorpioen

Waar je normaal geen beren op de weg ziet, wordt alles, hoe groot of hoe klein het ook is, onuitvoerbaar als je honger hebt. Je bent niet alleen boos en geïrriteerd, maar raakt ook gestrest en kunt je zelfs dramatisch gedragen. Niet zo gek, want waar de rest geen probleem ziet, voelt het voor jou alsof de wereld vergaat. Merk je dat je hangry wordt? Eet dan even snel wat lekkers en je zult zien dat al je zorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Ram

Als er één eigenschap is waar jij bekend om staat, is het wel je eerlijkheid. Dat betekent niet dat mensen die mening altijd waarderen. Soms kunnen mensen die meningen die je, zonder nadenken, deelt zelfs als kwetsend ervaren. Pas daarom op als je honger hebt, want je kunt dan nog feller worden. Ben je in de buurt van een Ram als hij of zij hangry is? Dan kun je diegene beter uit de weg te gaan. Ze gaan graag de confrontatie aan op dat moment, maar zijn daarbij onredelijk. Een meningsverschil is dan ook lastig te vermijden...

Waterman

Een Waterman die hangry is, herken je meteen. Net als een Ram kan de Waterman onredelijk worden. Goed en helder nadenken blijkt al snel lastig. Je schiet door in je boze emoties en alle vriendelijkheid verdwijnt. Goed om te weten: de Waterman meent deze uitspattingen vaak niet. Maar waar ze normaal creatief zijn en denken in oplossingen, is er nu geen enkele goede oplossing meer.

Maagd

Zodra jij te lang niets gegeten hebt, vind je alles en iedereen vervelend en irritant. In jouw ogen kan niemand iets goed doen. Je bent altijd al kritisch, maar als je hangry bent nóg kritischer. Daarbij word je een stuk emotioneler en zijn rationele gedachten ver te zoeken. Eet even wat en je zult je snel beter voelen.

Kreeft

Je bent niet iemand die haar gevoelens verbergt, Kreeft. Maar als je hangry bent, dan weet iedereen dit meteen. Je gevoelens en emoties zijn dan nog intenser en dat laat je aan iedereen horen. Of het nou is door te schreeuwen of in huilen uit te barsten. Het kleinste ding kan bij jou al zorgen voor een stortvloed aan emotie. En waar je normaal conflicten het liefst vermijdt, zijn kleine dingen nu al genoeg om te zorgen voor een ruzie of discussie.

Bron | Happy in Shape, Your Tango

Nynke KooyGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden