Margriet logo
Deze sterrenbeelden gaan het vaakst vreemd. Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Oei: deze sterrenbeelden gaan het vaakst vreemd

Natuurlijk hoop je op een lange en liefdevolle relatie zonder geheimen. Jammer genoeg is dit niet in elke relatie het geval. Een partner die lust of liefde zoekt bij een ander is enorm vervelend. Helaas zijn er een paar sterrenbeelden die sneller geneigd zijn om vreemd te gaan.

Houd een oogje in het zeil als je een relatie hebt met een van déze sterrenbeelden. Of wees je ervan bewust als je zelf een van deze sterrenbeelden hebt, natuurlijk.

Ram

Je bent ontzettend onafhankelijk en dat betekent dat je er moeite mee hebt om dingen samen te doen. Als Ram houd je van passie en zelfontdekking en ben je dol op de beginfase van een relatie. Met diepgang in een relatie en je daadwerkelijk aan iemand hechten, heb je moeite. Ook werkt je humeur als Ram niet altijd mee. Je voelt je vaak op je teentjes getrapt en schaamt je er niet snel voor om je op iemand anders te richten. Je hebt veel aandacht en liefde nodig om loyaal te blijven.

Tweelingen

Het sterrenbeeld Tweelingen staat erom bekend nogal besluiteloos te zijn. In combinatie met je sociale vaardigheden is de kans op vreemdgaan hierdoor helaas groter. Als het gaat om grote toekomstplannen is het lastig om iemand met dit sterrenbeeld te vertrouwen. Je houdt niet van het idee van toewijding, omdat je dan ja moet zeggen tegen het ene en nee tegen het andere. Verder kan verveling een rol spelen bij vreemdgaan. Je moet uitgedaagd worden en je energie kwijt kunnen.

Leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw staat natuurlijk bekend om de constante vraag om aandacht. Wat de situatie ook is: je houdt ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Het is dus niet echt een verrassing dat je geniet van spanning en nieuwe ontmoetingen. Als je niet genoeg aandacht krijgt, is de kans groot dat je het bij een ander gaat zoeken.

Weegschaal

Als Weegschaal omring je je graag met aantrekkelijke partners en hecht je je aan het idee dat er iemand bestaat die nóg beter en geschikter is. Je kunt hierdoor snel en subtiel verdwijnen als er iemand op je pad komt voor wie je liever wilt gaan. Om je actie goed te praten leg je de schuld vaak bij de ander, bijvoorbeeld door te zeggen dat je oneerlijk werd behandeld tijdens de relatie.

Steenbok

Misschien had je niet verwacht dat de altijd nuchtere Steenbok in deze lijst zou staan. Toch heb je bepaalde trekjes die ervoor zorgen dat je sneller vreemdgaat. Je bent krachtig en een harde werker en zoekt dezelfde eigenschappen in een partner. Heeft een partner alle ‘gewenste’ eigenschappen? Dan ben je tevreden. Maar als de eigenschappen niet kloppen, zul je je geluk sneller bij een ander gaan zoeken. Vooral op kantoor grijp je je kans, want dit kun je makkelijker geheimhouden.

Vissen

Als Vissen sta je natuurlijk bekend om je gevoelige en romantische karakter, maar dat betekent niet dat je geen slippertje kunt maken. Eigenlijk is het je liefde voor liefde die je in de problemen brengt. Je verlangt naar een romantische relatie, maar als de relatie op een gegeven moment te ‘echt’ wordt, zoek je de liefde bij iemand anders.

Bron | BestLife

Lisa MancheGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden