Margriet logo
Dit zijn de vier intelligentste sterrenbeelden Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Dit zijn de vier intelligentste sterrenbeelden

De sterrenbeelden die het intelligentst zijn, in dat rijtje willen we onszelf allemaal wel terugvinden. En natuurlijk is een slim brein niet voorbehouden aan de volgende sterrenbeelden. Desondanks geldt voor deze vier constellaties dat ze geboren zijn met een groot intellect.

Waterman

Gefeliciteerd als je onder dit gesternte bent geboren, want de Waterman staat bekend om zijn denkvermogen. Je haalt je kennis bij voorkeur uit boeken: alles wat je leest, sla je op. Je hebt een unieke kijk op de wereld en staat bekend om je analytische vaardigheden. Daarnaast heb je het talent om dingen te zien die anderen over het hoofd zien. Je bent in staat om situaties uit te denken en oplossingen klaar te hebben, voordat anderen überhaupt zien dat er een mogelijk probleem is.

Maagd

Je bent een perfectionist en hierdoor heb je een ongeëvenaard gevoel voor logica en praktisch denkvermogen. Je bent niet bang om hard te werken en in combinatie met je hoge ambitieniveau leidt dit vaak tot succes op de maatschappelijke ladder. Als Maagd streef je naar perfectie in alles wat je doet. Jouw oog voor detail maakt je vaak leidend in je vakgebied. Je blijft je bovendien altijd ontwikkelen en investeren in je kennis en kunde.

Schorpioen

Als Schorpioen sta je bekend om je intensiteit en passie. Je bent een snelle denker die de concurrentie altijd drie stappen voor is. Je hebt een goed begrip van de menselijke natuur en kunt mensen goed lezen. Hierdoor prik je makkelijk door misleiding en manipulatie heen. Op terreinen waar slimheid en beïnvloeding vereist zijn, kun jij als Schorpioen heel succesvol zijn. Je bent een natuurlijke leider die niet bang is om risico’s te nemen. Daarnaast streef je naar kennis en begrip en blijf je altijd nieuwsgierig en leergierig om meer over de wereld en jezelf te leren.

Tweelingen

Tweelingen beschikken van alle sterrenbeelden over de grootste sociale intelligentie. Daarnaast ben je heel goed in het verwerken en begrijpen van complexe informatie. Je staat bekend om je snelle geest en scherpe humor. Als Tweelingen ben je zeer flexibel en daardoor ben je in staat je snel aan elke situatie aan te passen. Met je vindingrijke aard ben je in staat om creatieve oplossingen voor problemen te vinden. Waarin jij bij uitstek uitblinkt, zijn communicatieve vaardigheden. Je kunt ideeën helder en goed verwoorden en hebt het talent om mensen aan je lippen te laten hangen.

Bron | Vogue & SoSyncd

Julie Van der EerdenGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden