slechtste maand 2023 sterrenbeeld Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Dit wordt je slechtste maand van 2023 volgens je sterrenbeeld

2023, een gloednieuw jaar vol hoogte- en dieptepunten. We focussen natuurlijk liever op de mooie momenten die ons te wachten staan, maar tegenvallers horen er ook bij. Volgens je sterrenbeeld wordt dit jouw slechtste maand van 2023.

En dít is de reden.

Ram

Het duurt gelukkig nog even, maar in september wacht jou een minder fijne maand. Op het werk ben je het ene na het andere brandje aan het blussen, en ook op privégebied gaat het niet vlekkeloos. Niet gek dat je in deze maand wat verhit en prikkelbaar bent. September is daarom het perfecte moment om er een paar weken tussenuit te gaan. Dat doet je vast goed.

Stier

Je hoofd zit vol met ambities en dromen, en je kunt niet wachten om deze in 2023 te verwezenlijken. De kans is groot dat je plannen in het nieuwe jaar uitkomen, al zal dat niet in juni zijn. Je komt voor een aantal verleidelijke maar overhaaste beslissingen te staan, waar je weleens spijt van zou kunnen krijgen. Goed opletten, dus.

Tweelingen

Je hebt dikke pech, want jouw slechtste maand van 2023 is meteen de eerste maand van het jaar. In januari lijkt alles tegen te zitten, zowel op het werk als daarbuiten. Vervelend, want het is al zo’n lange maand. Voordeel: je hebt de narigheid meteen gehad en kunt er in februari met frisse moed tegenaan.

Kreeft

Mei is voor jou een maand om zo snel mogelijk te vergeten. Of je nu vrijgezel bent of een relatie hebt: op liefdesgebied loopt alles in de soep. Ruzies en meningsverschillen zorgen ervoor dat je het vertrouwen en geloof in liefde even kwijtraakt. Spreek frustraties daarom meteen uit en probeer misverstanden samen op te lossen.

Leeuw

Je staat bekend als een ietwat dramatisch en ongeduldig sterrenbeeld. In juli wordt je geduld flink op de proef gesteld, en dat gaat niet van harte. Je bent geneigd om vanuit emoties te handelen en keuzes te maken die een slechte invloed hebben op je carrière en relaties. Probeer kalm te blijven en ga in de zomer op zoek naar afleiding.

Maagd

Als er iets is wat jij vervelend vindt, is dat plannen niet lopen zoals je had gehoopt of verwacht. En dat is precies wat je te wachten staat in augustus 2023. Gevolg? Je bent enorm gefrustreerd en hebt moeite om positief te blijven. Heb geduld, Maagd. Hoe moeilijk dat soms ook is.

Weegschaal

Ook voor jou is augustus een slechte maand. Je bent enorm gevoelig en raakt snel uit balans. Een willekeurige opmerking kan in het verkeerde keelgat schieten en doet je wankelen. Wacht nog even met grote uitgaven of investeringen, want ook financieel gezien is augustus geen favoriet.

Schorpioen

Houd aankomende zomer rekening met wat drama. In juli komen vriendschappen en relaties namelijk flink onder druk te staan. En als je niet op tijd in actie komt, kan het zelfs leiden tot een breuk. Wees in deze maand wat milder en vergevingsgezind naar anderen toe, want de meeste mensen hebben het beste met je voor.

Boogschutter

Voordat jouw slechtste maand zich aandient, zijn we bijna een jaar verder. In 2023 krijg je een belangrijke beslissing voor de kiezen. Neem je de keuze in oktober, je slechtste maand, dan is de kans groot dat je de verkeerde beslissing maakt. Neem ‘m dus liever wat eerder, in de zomer bijvoorbeeld.

Steenbok

De eerste helft van het nieuwe jaar staat voor jou in het teken van vakanties, winkelen en leuke uitstapjes. Helaas betaal je daar in juli de rekening van. Probeer je uitgaven wat meer te verspreiden over het jaar, anders ben je in de tweede helft van 2023 vooral aan het (be)sparen.

Waterman

Je kunt je aansluiten bij de Leeuw, Schorpioen en Steenbok: juli wordt jouw slechtste maand van 2023. In het eerste halfjaar gaat het je voor de wind op liefdesgebied, maar in juli blijken de vlinders niet wederzijds te zijn. In de zomer wordt duidelijk of jullie het samen aandurven of ieder je eigen weg gaan. Heb je een relatie? Ook dan krijg je in juli te maken met twijfels.

Vissen

Bah, in oktober ga je van het ene baalmoment naar het andere. Lichtpuntjes zijn er in deze maand maar weinig. Als gevoelig sterrenbeeld vind je het daarom moeilijk om positief te blijven. Houd deze nare gedachten niet voor je, maar deel ze met je dierbaren. Dit lucht meteen op.

Benieuwd naar je geluksdag in 2023? Ook die hebben we per sterrenbeeld op een rij gezet.

Bron | Freundin

Maike AbmaGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden