Het gelukkigste sterrenbeeld van 2023 is Stier. Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Dit sterrenbeeld heeft het meeste geluk in 2023

Zoals elk jaar is er één sterrenbeeld die dat jaar nét wat meer geluk zal hebben dan de andere tekens. Het afgelopen jaar was voor Vissen een geweldig jaar, waarin ze hun creativiteit volop konden uiten. Nu het einde van 2022 nadert is het tijd dat Vissen het geluksstokje overdraagt aan een ander sterrenbeeld.

Stier (20 april tot 21 mei)

Is jouw sterrenbeeld Stier? Dan ben je een geluksvogel, want jouw teken wordt het gelukkigste sterrenbeeld van 2023. Jupiter, de planeet van overvloed en geluk gaat namelijk op 15 mei Stier binnen en daarmee ga je een goed jaar tegemoet. En dat zal je na het afgelopen jaar wel nodig hebben, Stier. Het is namelijk een een zwaar jaar voor je geweest. Je hebt hard moeten werken om je hoofd boven water te houden en om relaties te verbeteren.

Oppepper

Als Jupiter in mei je teken binnengaat, zul je meteen een oppepper krijgen, komt er liefde op je pad of zul je volgende stappen zetten in je relatie. Dit is het juiste moment om het geld dat je gespaard hebt uit te geven aan die grote reis of aan een leuke avond uit met je geliefde.

Het gaat niet vanzelf

Betekent dit dan ook dat alles volgend jaar vanzelf zal gaan? Nee, zo zit het niet. Volgend jaar staat er voor jou veel te gebeuren, al moet je alsnog je schouders eronder zetten om je doelen waar te maken. Dit zal niet altijd makkelijk gaan, maar weet dat het de moeite waard is.

Tips voor je gelukkige jaar

Ook tijdens een gelukkig jaar is er niets mis met een paar handige tips, Stier. Zorg er in 2023 voor dat je open blijft staan voor verandering en zet de koppigheid die jou kenmerkt opzij. Probeer daarbij met de stroom mee te gaan en omarm kansen die je normaal gesproken niet zou aangrijpen. Al met al is 2023 een astrologisch cadeau voor jou, waarin je zult genieten, maar ook zult leren.

Bron | My Imperfect Life

Lisa MancheGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden